• 10.65C Novo mesto
  • 03:50
  • Pon, 28.09.2020

Kobe in Gianna tajno pokopana v petek, v javnosti še nikoli viden posnetek helikopterske nesreče (VIDEO)

Košarkarska legenda, 41-letni Kobe Bryant in njegova hči Gianna Maria-Onore, stara 13 let, sta bila pokopana prejšnji petek na tajni ceremoniji v Memorial Park Pacific View v Coroni del Mar, 70 milj jugovzhodno od centra Los Angelesa, poroča The Blast, sklicujoč se na osmrtnico.

Pokop naj bi bil prvotno v spominskem parku Westwood Village Village, čez goro, kjer je Bryantova s še šestimi potniki in pilotom umrl a26. januarja v bližini Kalabasasa v Kaliforniji. Kot uradni razlog smrti je navedena ‘fizična poškodba’, v rubriko mesto smrti pa ‘planina’.

24. februar

Javni spominska slovesnost je sicer napovedana  za ponedeljek, 24. februarja, v Staples Centru, dvorani, v kateri je Kobe preživel 20 let, igrajoč za Lakers. Kobejeva vdova Vanessa (37) se je v ponedeljek v čustvenem pismu na Instagramu poslovila od svojega moža in hčerke.

https://www.instagram.com/p/B8ZavYwDZ5y/

Kolesar posnel tragedijo

Dodajmo še, da je po tragediji  bilo na ogled več posnetkov nesreče, zadnjega je včeraj objavil španski športni dnevnik Marca. Njegov avtor je neznani rekreativni kolesar, ki je zaslišal grozljiv udarec in eksplozijo, izvlekel svoj mobilni telefon in snemal. V tistem trenutku ni vedel, da pravzaprav beleži Kobejevo smrt.

NaDlani.si; Foto: Instagram