• C Novo mesto
  • 20:20
  • Sob, 18.05.2024

Milan umrl na turnirju v Sloveniji, njegov brat od žalosti v Srbiji

Brata sta za seboj zapustila užaloščeno mamo, ženi in pet otrok.

LJUBLJANA – Srbski mediji so danes postreglo z žalostno zgodbo, ki se je začela v Sloveniji. Na nogometnem turnirju v Sloveniji je sodeloval tudi srbski državljan, sicer gluhi igralec, Milan Maksimović. Na tekmovanju v Sloveniji se je zgrudil, kljub nudenju pomoči reševalcem ni uspelo, 47-letnik je umrl…

“Milan je bil odličen nogometaš, kolikor vem, je igral za FK Slogo iz našega kraja. Bil je tudi član nogometne reprezentance za gluhoneme, ta dres pa je nosil z velikim ponosom in ga tudi odlično zastopal,“ poroča srbski portal Kurir, ki je govoril z enim od p0kojnikovih sosedov.

Žalostna novica je hitro prišla v Srbijo, točneje v kraj Lipnički Šor, kjer je živel pokojni. Med temi, ki jih je vest najbolj prizadela, je bil pokojnikov brat Milislav.

„Pravijo, da je poskušal potolažiti njuno mamo. Šel je iz hiše in kmalu so ga našli mrtvega na dvorišču. Verjetno njegovo srce ni moglo zdržati te bolečine. Zgodilo se je v eni uri po strašni novici iz Slovenije,“ še poroča srbski medij Kurir.rs, ki razkriva, kako se je tragično končala nesrečna zgodba…

Brata sta za seboj zapustila užaloščeno mamo, ženi in pet otrok.

V kraju bodo pripravili skupen pogreb, na Facebooku pa je stekla akcija zbiranja sredstev, s katerimi bodo pokrili stroške prevoza Milana iz Slovenije v Srbijo.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www