• 19.15C Novo mesto
  • 23:35
  • Pet, 10.07.2020

Peter Prevc šokiral: Planice se ne veselim

Slovenski smučarski skakalec Peter Prevc ima za seboj pestre tedne. S svojo dolgoletno izbranko Mino Lavtižar je skočil v zakonski stan, skakati pa je na lastno željo začel dva tedna pozneje kot drugi reprezentanti. V pogovoru z novinarji je dejal, da se svetovnega prvenstva v poletih v Planici ne veseli najbolj, saj decembra ponavadi ne blesti.

Ravno zato se poletov pod Poncami decembra ne veseli tako, kot bi se jih ob koncu sezone. »Ne, ker ne vem, kako bo, ker prihajajo tako hitro. Ponavadi se na začetku sezone nisem nikoli prav zares izkazal,« je priznal lani osmi skakalec zimske sezone.

Konec tedna izustil še zakonski da

Med drugim je minuli konec tedna izustil še zakonski da, ko je skočil v zakonski stan. V koronski krizi sta imela zakonca srečo, da sta že lani načrtovala datum poroke, ki v tej pozni pomladi ni sovpadal z ukrepi oblasti glede porok v Sloveniji. »Če bi jo načrtovala 14 dni prej, bi jo moral odpovedati. Tako pa se je izšlo in vprašanje, kako dolgo bi se še,« je na trenutni položaj glede covida-19 spomnil Prevc.

NaDlani.si; Foto: youtube