• C Novo mesto
  • 03:17
  • Ned, 13.06.2021

Slovenska nogometna javnost v šoku, umrl nekdanji nogometaš Domžal in Triglava

»Sporočamo žalostno vest, da nas je mnogo prezgodaj zapustil naš nekdanji nogometaš Luka Banič.«

»Težko je razumeti, da te ni več. Bil si vedno nasmejan, vesel, poln življenja, kot soigralec si bil nepopustljiv, nobena žoga zate ni bila izgubljena … Zakaj … Zakaj je življenje včasih tako kruto, zakaj se je to moralo zgoditi, ko je bilo pred teboj še toliko življenja, toliko veselja, toliko nedokončanih zgodb … Zakaj … Vesel sem, da sem te poznal, bil si vedno nasmejan, vedno vesel, bil si vedno tako pozitiven. Bil si izjemen soigralec, ki bi si ga vsak želel imeti. Zakaj … Luka, pogrešali te bomo, počivaj v miru, naj te tam gor čuvajo angeli. Počivaj v miru,« se glasi zapis žalujočega nogometaša NK Olimpije, Sanija Trga.

Tezko je razumet, da te ni več😥
Bil si vedno nasmejan, vesel, poln življenja, kot soigralec si bil nepopopustljiv,…

Objavil/a Sani Trgo dne Nedelja, 07. marec 2021

 

Od pokojnega so se poslovili tudi pri njegovem nekdanjem klubu Triglav.

Sporočamo žalostno vest, da nas je mnogo prezgodaj zapustil naš nekdanji nogometaš Luka Banič. Za Nogometni klub Triglav…

Objavil/a NK Triglav Kranj dne Ponedeljek, 08. marec 2021

 

Kot danes poroča Ekipa24 je nogometno slovensko javnost je pretresla smrt nekdanjega slovenskega nogometaša. Luka Banič je med slovensko elito debitiral v dresu Domžal, v treh sezonah pa v dresu domžalskega prvoligaša zbral 33 nastopov v prvi ligi in dva v pokalu. Po domžalski avanturi je nosil še dres Interblocka, Šenčurja in Triglava, od koder se je preselil v tujino, kariero pa jo sklenil v Avstriji.

Kaj se je zgodilo, ne pišejo. Iskreno sožalje tudi iz našega uredništva.

NaDlani.si; Foto: