• 2.55C Novo mesto
  • 23:23
  • Ned, 26.01.2020

Umrl komaj 19-letni reprezentant! Vsi so mislili, da ni obvladal mopeda, potem pa šok

DUBROVNIK – Andro Zarač (19), mladi hrvaški futsal reprezentant in igralec MNK Square, je danes umrl v prometni nesreči blizu Dubrovnika, poroča 24sata. Nesrečni mladenič se je s turnirja vračal z 18-letno spremljevalko na mopedu. Iz neznanega razloga zavil desno in z vozilom  udaril v hrib. Kljub oživljanju s strani reševalcev je mladenič umrl je na kraju dogodka, sopotnica, 18-letna članica košarkarske reprezentance,  je lažje poškodovana.

Neuradno, tako portal 24sata, je 19-letni nogometaš doživel srčni zastoj. »Na žalost nas je doletela najbolj tragična novica. Ostali smo brez našega mladega igralca, žalost je velika in želim v imenu kluba izraziti sožalje družini ter povedati, da so naše misli z njimi v teh težkih trenutkih,« je dejal Željko Raguž, predsednik MNK Square. Eden od njegovih prijateljev je dejal, da mopeda, s katerim se je ponesrečil, ni vozil pogosto, je bil pa dober voznik: »Niti pomisliti ne moremo, da bi divjal, če je kdo vozil počasi in previdno, je to bil Andro.«

Sinoć, nešto iza 23h nas je napustio dugogodišnji prijatelj i sudionik turnira Andro Zarač. U ime organizatora i cijelog Dubrovnik kup tima izražavamo duboku sućut obitelji.

Počivao u miru Božjem 😔❤

Posted by Dubrovnik kup on Monday, August 19, 2019

Kot še pišejo hrvaški mediji si je pokojnik z dobro igro prislužil celo vpoklic hrvaške mladinske reprezentance do 19.leta.