• C Novo mesto
  • 07:09
  • Sre, 29.06.2022

Vsa v obupu: Nisem žena Gorana Dragića, amen!

Morda bi si mnoga dekleta po vsem svetu želela imeti za svojega izbranca zvezdnika lige NBA, kot je Goran Dragić, a kaj, če slučajno to postaneš po pomoti?

Novinarka srbske televizije N1 Maja Dragić se je spletnim prijateljem in sledilcem preko svojega profila na Twitterju pritožila, da jo (pre)pogosto zamenjujejo z ženo Gorana Dragića, našega zlatega kapetana, ki ima trenutno pogodbo s Toronto Raptors, te dni pa je bila aktualna zgodba o njegovi o njegovem odhodu v Dallas Meverickse, vendar se zaenkrat to še ni zgodilo.

Medtem ko se odvija zgodba o prestopu, so očitno številni oboževalci pošiljali sporočila novinarki iz Srbije, v kateri so jo prosili, naj se ‘njen mož’ preseli v Dallas. Zaradi istega imena in priimka kot Goranova žena je postal tarča mnogih Goranovih oboževalcev. Nisem žena Gorana Dragića. Amen – je zapisala Maja in na to objavo je prejela številne komentarje. Nekateri so ji v šali pisali, naj ‘dokonča dres moža Gorana Dragića’ ali ‘če nisi njegova, potem si žena njegovega brata Zorana Dragića’.

Ločitev na vidiku

Mimogrede, pred dnevi je odjeknilo da se naš NBA zvezdnik ločuje s svojo dolgoletno ljubeznijo. Njuna zveza se je začela še preden je Goran prišel v ligo NBA. Leta 2013 se poročil z Majo, ki je bila noseča in pričakovala sta prvega otroka, poroka pa je bila organizirana brez prevelikega pompa. Oba sta pred poroko skupaj živela pet let ZDA, zato je bil to logičen korak. Vsa ta leta sta ostala skupaj in nerazdružljiva. Njun prvi sin Mateo se je rodil leta 2013, dve leti kasneje sta dobila hčer Victorio. Je pa dan po tem, ko je tabloidna revija Suzy objavila, da se Goran  ločuje od žene, je novopečeni član Toronta na svojem Instagram profilu objavil zanimiv posnetek. Medtem ko je razkazoval svoje domovanje na Floridi, je namreč pel pesem Sam, sam priljubljenega srbskega pevca Đanija.

 

V karieri je zaslužil milijone

Po mnenju analitikov naj bi Goran Dragić v svoji karieri v ligi NBA zaslužil okoli 130 milijonov evrov. Trenutno je njegova vrednost ocenjena na okoli 50 milijonov evrov. Hkrati naj bi z Adidasom podpisal bogato sponzorsko pogodbo. Očitno si bosta zakonca delila milijone …

NaDlani.si; Foto: google.com

e-bike
oglaševanje