• C Novo mesto
  • 02:37
  • Pon, 23.05.2022

Vse kaže, da se je Maradona ubil sam! Šokantne trditve zdravnika, ki je zanj skrbel 30 let

Diego Maradona je umrl 25. novembra v svojem domu v Argentini, vendar so okoliščine, ki so povzročile smrt slavne ikone nogometa in športa po vsem svetu, še vedno pereča tema. »Nekdanji svetovni prvak je po operaciji padel v depresijo. Nehal je jesti in jemati zdravila,« je povedal Alfredo Cahe, zdravnik, ki je zdravje legendarnega nogometaša skrbel od leta 1977 do 2007.

Ena od njemu bližnjih oseb je javno izjavila, da mu je bila ‘muka živeti’. »Veronica Ojeda, s katero ima otroka, mi je povedala, da jo skrbi Diego, ker noče več živeti. Rekel ji je, da je naredil vse, kar je lahko in da nima več nobene volje,« razkriva omenjeni zdravnik za Corriere dello Sport. Potem je vse šokiral z besedami: »To ni klasičen srčni napad. Vse govori, da gre za nekakšen samomor!«

Potrdil je, da je argentinski nogometni zvezdnik nekoč že poskusil narediti samomor. »Zgodilo se je na Kubi, ko je avtomobil trčil v avtobus, a je imel srečo. Predčasno so ga izpustili na domače zdravljenje. Z njim niso pravilno ravnali,« je zaključil zdravnik.

NaDlani.si; Foto: youtube