• C Novo mesto
  • 19:12
  • Sre, 12.06.2024

Kdo je videl provokativno oblečeno lepotico!? V kavarni zapeljala moškega, ga omamila in surovo oropala

Policija v Miamiju je objavila videoposnetek pomanjkljivo oblečene ženske v 30-ih v dvigalu, ki naj bi omamila moškega v njegovem stanovanju in mu nato ukradla 600.000 dolarjev vreden nakit, piše New York Post. Prosijo za pomoč občane pri iskanju tatu, ki je med drugim iz stanovanja moškega, ki ga je dan prej spoznala, ukradel dve uri znamke Rolexa. Potem ko je 8. maja srečala moškega v kavarni The Dirty Rabbit v Wynwoodu. Le ta jo je povabil v svoje stanovanje v zgodnjih jutranjih urah, okoli 5.30. Takoj ko sta prispela v stanovanje, mu je v pijačo nasula mamila, trdi policija. Moški se je kmalu po pitju onesvestil.

Da je bil okraden, je ugotovil šele okoli poldneva, ko se je zbudil. Odprli so tudi sef, iz njega  je izginil ves nakit. Izginila pa je tudi ženska. Med dragimi predmeti, ki jih je odnesla tatica, sta bila tudi Rolex Daytona Rainbow z diamanti in Rolex Sky-Dweller. Ukradla je še zlato verižico, zlate zapestnice Franco, sončna očala Cartier in diamantni prstan iz rožnatega zlata, poroča policija. Policisti poskušajo tatico izslediti na podlagi posnetkov nadzornih kamer v dvigalu stavbe, kjer stanuje ukradeni. Prikazana je v dvigalu, ko je ravno prihajala v njegovo stanovanje z moškim iz kavarne in spet, ko je zapuščala njegovo stanovanje. Ko je hitela ven, je v roki držala skodelico.

»Morda mislite, da je samo prišla ven s skodelico. Ne, v roki ima skodelico, ker je na njej njen DNK, pa tudi njegov DNK ter mamila, ki jih je dala noter,« je povedal Michael Vega, tiskovni predstavnik miamijske policije.

N. D.; Foto: twitter