• C Novo mesto
  • 02:32
  • Ned, 13.06.2021

Najbolj slaven slovenski zet, ni več takšen, kot smo ga poznali! V javnost uhajajo podrobnosti njegove velike ‘preobrazbe’

Donald Trump, kot ga je svet poznal, ne obstaja več. Na njegovo mesto je vsaj fizično prišel drug človek – samoporjavitveni sprej, zaradi katerega je bil njegov obraz oranžen je nadomeščen z naravno sončno svetlobo; prenehal si je beliti lase in spustil nekaj sivih; McDonald’sovo prenajedanje je nadomestil z zdravo prehrano, nonočne izbruhe jeze na Twitterju je zamenjal lepotni spanec. »Odkar je zapustil Belo hišo, je izgubil 7 kilogramov,« je za Business Insider zaupal eden od njegovih svetovalcev, ‘njegova skrivnost je malo golf in cela vrsta pokroviteljev’.

Izguba teže za 74-letnika ni majhen podvig, katerega rezultati na zadnjem zdravniškem pregledu junija lani so pokazali, da tehta 110 kilogramov – nad kliničnim pragom debelosti. Naročeno mu je bilo, naj shujša 10-15 kilogramov. Drugi svetovalci, ki so se pred kratkim srečali s Trumpom, so za Insider povedali, da je nekdanji predsednik, odkar je zapustil Washingtona, januarja videti bolj srečen, bolj zdrav in celo vitkejši.

Priprave na volitve 2024

»V Air Force One (predsedniško letalo) je nenehno jedel bonbone M&M,« je dejal eden od svetovalcev, ki je bil priča Trumpovi izgubi teže. »Je velik človek z velikim okvirjem in je zelo shujšal. Ne vem vam, koliko, je pa veliko. To lahko vidite po njegovih oblekah.« »Ko sem ga videl, je bil videti bolj zdrav in v boljši fizični kondiciji, kot ga že dolgo nisem,« je dejal neki drugi svetovalec. Medtem ko Trump uživa na soncu na Floridi in igra golf, se številni republikanci sprašujejo, ali to pomeni, da se nekdanji predsednik že resno pripravlja na kandidaturo za Belo hišo leta 2024. Trump je že prej namignil, da namerava znova kandidirati. »Če je res izgubil deset kilogramov, mislim, da obstaja dodatnih 10 do 15% možnosti, da bo kandidiral,«je dejal neki republikanski strateg.

 

Zdravniško poročilo si je napisal sam?

Kot je še navedeno so nekdanjemu prvemu možu ZDA med kampanjo leta 2016 morali njegovi pomočniki skoraj vsak dan hoditi v trgovino, da bi se oskrbeli s piškoti Oreos, dietno Coca-Colo in drugo hitro pre hrano. Trumpovo neuradno naročilo McDonald’sa sta sestavljala dva Big Maca, dva sendviča Filet-O-Fish in čokoladni milkskeak – skupaj 2.430 kalorij.

Uradno je bil Trump v odlični formi. Leta 2016 je Trumpov nekdanji zdravnik Harold Bornstein sestavil zdravniško poročilo, ki je potrdilo, da je bil Trump v ‘izredni’ fizični kondiciji. Dve leti kasneje je Bornstein priznal, da je Trump sam napisal zdravniško poročilo. Ko je Trump oktobra lani zbolel za koronavirusom, so ga morali hospitalizirati in skoraj natakniti respirator, čeprav je bila javnost prepričana, da so bili njegovi simptomi blagi. »Zdaj je veliko boljši, ko nima več teže svobodnega sveta na hrbtu,« je še zapisano

NaDlani.si; Foto: youtube