• C Novo mesto
  • 00:07
  • Pon, 25.09.2023

Oglas za apartmaje v Dalmaciji uspešnica: Oddam samo domačinom

Apartmaji Ante v Selinah so čez noč postali hit na Facebooku, potem ko je lastnik Petar v Facebook skupini objavil oglas za oddajo, kot pravi, samo domačim gostom.

Oglas, ki navdušuje

»Apartmaje sem letos oddajal samo domačinom, imam enega za 2, enega za 3 in enega za 8 oseb. Ker so cene  napihnjene kot blazine na plaži, ker je deset zimskih odej v akciji 15 kun, saj je mleko drago kot da ga kd lahko pomolze pri zlatem teletu, saj si včasih lahko kupil dobro kolo za 1500 kun, zdaj pa ga nimaš…

Ker sem v eni trgovini videl, da prodajajo predvsem ploščato mizo za pitje na njej IN POSEBEJ NOGE ZA MIZO, je noro, saj te stanejo 6 eur, prej pa so bile 20 kun, tukaj ne vem. Ker stane FUNKCIONALNA MAJICA v trgovski verigi 20 eur, ne razumem, kaj je NEFUNKCIONALNA MAJICA. Kaj, brez luknje v glavi? Ker je avto včasih stal 100.000 HRK, zdaj pa 160 HRK, sem ga najel:

– 2 osebi = 45 €
– 3 osebe = 55 €
– 8 oseb = 130 €

Klima, wifi, gradele, pralni stroj, televizorji 82 cm v majhnih stanovanjih in 100  v velikem, toasterji, kuhalnik, piz*** meterna.
Do centra mesta: 150 metrov
Do plaže, kjer se uležeš kot človek pod bor: 350 metrov

Vse je poceni, če greš v restavracijo, če ne greš, pa v apartmaju skuhaš mineštro in jo potreseš s tremi paradižniki z vrta in to je tvoja večerja.
Odprt od 1. junija, zaprt 30. septembra.
Kraj: SELINE
Apartmaji: ANTE
Pijača dobrodošlice: KARLOVAČKA
Predjed: PRŠUT
POGLED: SKOZI OKNO, MORJA SE NI VIDNO ZARADI STRIČEVIH BOROV

Nastala je norija, skoraj vsa stanovanja so bila oddana

Objavo je v dveh dneh všečkalo več kot tri tisoč ljudi. »Inbox imaš samo zaradi tega oglasa«, »Najboljša objava vseh časov«, »Potrebuješ PR, ne najemnine«, pod objavo pišejo navdušeni uporabniki Facebooka.

Petar Zuanović, lastnik stanovanja, poimenovanega po njegovem očetu Anti, za Index pravi, da mu je komaj uspelo ujeti vsa sporočila, ki so mu prišla po tem, ko je napisal objavo. »Sicer imamo stalne goste, preostale kapacitete pa oddajam prek oglasov,« pravi Petar. Dodaja, da je objavo napisal povsem spontano in ni pričakoval, da bo postala absolutna uspešnica na hrvaškem Facebooku. »Bolj ali manj je vse zapolnjeno do konca poletja,« pravi Petar.

Pravi, da s svojimi gosti pogosto ostane v stiku, nekateri pa so ga celo povabili na praznovanje rojstva otroka, potem ko sta preživela medene tedne v njegovih apartmajih. Seveda nas je zanimalo, ali je v delu oglasa metafora o stricu, ki ni posekal borovcev, Petar pa pravi, da vse, kar je napisal v oglasu, drži.

N. D.; Foto: facebook

qlandia krsko