• C Novo mesto
  • 13:57
  • Pon, 08.08.2022

ZELENSKI JE ZET VLADIMIRJA PUTINA!? Par je razmerje dolgo skrival pred javnostjo – imata tudi otroka

Hčerka Vladimirja Putina, Katerina Tikhonova, ima partnerja Igorja Zelenskega, ki pa naj ne bi bil v sorodstvenem z ukrajinskim predsednikom.

Igor Zelenski (52) naj bi bil v resni, dolgoletni zvezi s Katerino Tihonovo (35), ki pa naj bi bila hči ruskega predsednika Vladimirja Putina, so v četrtek pisali nekateri ruski mediji in nemški Spiegel. Navedeno je tudi, da imata Tikhonova in Zelenski hčerko, ki se je rodila leta 2017. Pred tem je bila Tihonova, ena od dveh Putinovih hčera iz zakona z nekdanjo prvo damo Kremlja Ljudmilo Aleksandrovno Očeretnajo, poročena z najmlajšim ruskim milijarderjem Kirilom Šamalovim (40).

Ruski portal iStories je svojo preiskavo oprl na zapise letov, pridobljenih od virov na moskovskem letališču Vnukovo, in e-poštna sporočila ruske predsedniške varnostne službe s podrobnostmi o selitvi družine v Nemčijo. Dnevniki letov naj bi identificirali Tihonovo, Zelenskega in njuno hčer, ki so leta 2019 prispeli z istim čarterskim letom München-Moskva z množico varušk in telesnih stražarjev. Portal je še sporočil, da je oktobra 2019 prispelo elektronsko sporočilo, ki ga je prejelo predsedniško varovanje s pomenljivim naslovom Selitev v Nemčijo. Na splošno medij  trdil, da imajo podatke o več kot 50 poletih Tikhonove med Moskvo in Münchnom od 2017 do 2019. Sporočeno je bilo tudi, da imajo v posesti skenirane kopije potnih listov Tihonova, Zelenskega in njune neimenovane hčerke. »Dve leti, od leta 2017 do 2019, je morala mama deklice več desetkrat leteti po tej poti, od Moskve do Münchna in nazaj. Živela je v Rusiji, oče njene hčerke pa je živel v Nemčiji, kjer je vodil Bavarski državni balet. Ime mu je Igor Zelenski,« ob tem piše medij.

Zelenski se je aprila umaknil iz Bavarskega državnega baleta in kot razlog navedel ‘zasebne družinske okoliščine’. Odločitev pa je padla tudi kmalu po tem, ko so ga povabili na nemško ministrstvo za znanost in umetnost, da bi pojasnil svoje povezave z Rusko državno fundacijo za kulturno dediščino. iStories prav tako citira tudi neimenovani vir v Bavarskem državnem baletu, ki potrjuje, da je bil Zelenski ‘najverjetneje partner Putinove hčerke’. Portal še navaja, da niti Zelenski niti Tihonov nista bila dosegljiva za komentar, prav tako ni navedbe, ali ima Igor Zelenski kaj opraviti z Volodimirjem Zelenskim.

N. D.; Foto: youtube

e-bike
pomurski sejem