• 27.04C Novo mesto
  • 19:21
  • Tor, 25.06.2019
  • Prijava

Izkoristite sončen vikend, do 21 stopinj bo!

V ponedeljek in torek bo na vzhodu sončno, drugod pa bo več oblačnosti.

NOVO MESTO – Lepa jesen se kar noče in noče posloviti. To naj bi se zgodilo v prihodnjih dneh. A to, kaj bo, ko bo, na tem mestu ne bomo. Vas pa raje spomnimo, da nas danes in jutri čakata dva prekrasna jesenska dneva!

Danes bo v zahodni Sloveniji zmerno do pretežno oblačno, drugod bo deloma jasno. Pihati bo začel jugozahodni veter, ki bo pregnal meglo iz nižin. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 18 °C.

Jutri bo v zahodnih in deloma osrednjih krajih pretežno oblačno s kakšno kapljo dežja, drugod bo povečini sončno. Pihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 13, najvišje dnevne od 16 do 21 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo v krajih zahodno in južno od nas prevladovalo oblačno vreme, drugod bo po dopoldanski megli dokaj sončno. Zapihal bo jugozahodni veter.

Jutri bo v sosednjih krajih Italije in ob Jadranu precej oblačno s kakšno kapljo dežja, v krajih vzhodno in severno od nas pa bo sončno in vetrovno.

Obeti

V ponedeljek in torek bo na vzhodu sončno, drugod pa bo več oblačnosti. Predvsem v hribovitih krajih zahodne Slovenije bo občasno možen rahel dež. Toplo bo, še bo pihal jugozahodnik.

Arso, D.P.