• 21.78C Novo mesto
  • 10:27
  • Pet, 23.08.2019

Odganjalec voluharjev in krtov

Opis

CENA: 9,90 €
Uporabnik:
Jana Klun
Telefon:
051339612
E-mail:
jana.klun@gmail.com

Odganjalec voluharjev in krtov vsakih 30 sekund v zemlji zavibrira, kar vpliva na krte v obsegu 10 do 15 metrov, odvisno od značilnosti prsti. S tem naprava krte zmoti in prestraši, tako da so prisiljeni zapustiti varovano območje.

Odporen na vremenske vplive.

Solarni odganjalec krtov deluje na baterijo Ni-Cd, ki se prek vgrajenih sončnih celic samodejno polni. S polno baterijo lahko naprava deluje 24 ur na dan.
Uporaba: 
Žice na spodnjem delu ohišja previdno povežite z ustreznimi žicami na zgornjem delu in pri tem bodite pozorni na pravilno izbiro barve. Nato zgornji del ohišja pritrdite na spodnjega. Izberite mesto postavitve (ponavadi prizadeto območje), pri tem pa se skušajte izogniti vlažni ali zaledeneli prsti. Trda prst je običajno primernejša od mehke. Izkopljite luknjo dolžine spodnjega dela ohišja, a naj bo nekoliko ožja. Napravo previdno potisnite vanjo, tako da je celotno ohišje približno 10 cm nad zemljo. Če se spodnji del ne prilega luknji, jo razširite. Pri tem ne uporabljajte kladiva oziroma čezmerne sile, saj lahko napravo poškodujete.

Prodam 2 kose. Prevzem možen v Ljubljani in v Kranju.

Slika: http://www.merkur.si/vrtnarski-pripomocek-odganjalec-voluhar…