• 7.05C Novo mesto
  • 01:45
  • Pet, 10.04.2020

Na morje po življenjsko energijo

Mediteranska hrana, aktiven življenjski slog ter čas za počitek so pomembni v vsakem obdobju življenja. Če k temu dodate še polnovreden zajtrk in sprehod na svežem morskem zraku, ste za svojo imunsko odpornost ogromno naredili. V udobnih sobah hotelov LifeClass Portorož vas bodo na oddihu spremljali čudoviti razgledi na morje. Naj bo fotografski aparat nujna oprema v vaši potovalni torbi.

Zdravilni negativni ioni

Ali ste vedeli, da je zrak na območju Portoroža bogat z zdravilnimi negativnimi ioni? Teh je, zaradi bližine Sečoveljskih in Strunjanskih solin, 500-krat več kot v notranjosti Slovenije. Nič čudnega torej, da se ob morju bolje počutimo, brez težav spimo dlje in imamo več energije. Tudi tek ob morju odlično vpliva na počutje, saj z njim krepimo mišice, stopimo odvečno maščobo in zmanjšamo možnost za nastanek srčno-žilnih bolezni, obenem pa nas pogled na prostrano modrino sprosti in pomiri! Preverite posebno ponudbo – Oddih na morju.

Neomejeno kopanje v Termah Portorož

Plavanje spada med redke športne aktivnosti, ki ne obremenjujejo sklepov, obenem pa nam pomagajo ohranjati zdravo telesno težo ter kosti. Bazeni Term Portorož vse leto omogočajo plavalne podvige v bazenih s termalno in ogrevano morsko vodo ter vodno aerobiko, pod taktirko simpatičnih animatorjev. Če vas med čofotanjem zagrabi lakota, se odpravite na okusne, lokalno obarvane prigrizke v Istrian bistro & Tapas bar ali na odlične tortice s podpisom Café Centrala.

Sprostitev, ki je ne načrtujete

Po nekaterih raziskavah naj bi vsaj 6 ur na dan preživeli na internetu, medtem ko si čas zase le redko vzamemo. Kaj pravite na to, da za nekaj ur izklopite telefon in si privoščite sproščujočo ajurvedsko masažo s toplim oljem, Shakti-Ayurveda center, v sklopu resorta LifeClass Hotels & Spa, predstavlja pravo oazo miru. Certificirani indijski maserji in joga učitelji vas naučijo, kako načela indijske ajurvede in pravilnega dihanja vključiti v vaš vsakdanjik, da bo ta čim manj stresen. Po vsakem tretmaju vas povabijo tudi na čajanko s čaji iz Daljnega vzhoda, »za piko na i« celotni izkušnji pa lahko obiščete tudi Sauna Park s 7 različnimi vrstami savn. Še namig: Če se boste v Portorož odpravili za konec tedna, vas bodo v hotelih LifeClass Portorož pocrkljali z brezplačnimi koncerti odličnih glasbenikov!

DELITE Z OSTALIMI: