• 16.68C Novo mesto
  • 21:03
  • Ned, 26.05.2019
  • Prijava

Novomeški in črnomaljski karateisti skupaj uspešni na Božičnem turnirju v Ljubljani

V nedeljo, 9.12.2018, je v športni dvorani MORS v Ljubljani potekal že tradicionalni Božični turnir KIMON, ki se ga je udeležilo preko 280 tekmovalcev iz 29 karate klubov iz Slovenije in Hrvaške. Med udeleženci tekmovanja, pod vodstvom trenerja Franjo Horna, so bili tudi tekmovalci iz KArate kluba Novo mesto in Karate kluba Krka iz Črnomlja, ki so osvojili 10 medalj v katah posmaezno in 2 medalji v katah ekipno.

Zlate medalje so osvojili: Ester Horn, Lana Luič, Michel Horn, Mihael Rukše, Kata ekipno deklice (Lana Luič, Ester Horn, Ema Krašna).

Srebrne medalje so osvojili: Lorena Horn, Ajla Ćurić, Nik Kovačič, Simon Bele, Otmar Zajc, Kata ekipno veterani (Mihael Rukše, Simon Bele, Otmar Zajc)

Bronasto medaljo je osvojil: Swen Horn

Nastopala sta še: Rok Luič in Jakob Krašna

Na tekmovanju so se ob otvoritvi predstavili karateisti v družinskih nastopih. Sodelovali smo z nastopom sedemčlanske družine Horn (Samuel, Lorena, Ester, Swen, Michel, Karolina, Franjo) in ekipnim nastopom fantov te iste družine (Swen, Michel, Franjo). Vsi tekmovalci so se med in po tekmovanju lahko posladkali s sladoledi za katere je poskrbel organizator tekmovanja, g. Bojan Marinček in KK MONCHI Ljubljana, za kar se jim prav lepo zahvaljujemo.

Za podporo pri delovanju klubov se zahvaljujemo Mestni občini Novo mesto in Občini Črnomelj.

Vsem nastopajočim iskrene čestitke!

DELITE Z OSTALIMI: