• C Novo mesto
  • 19:52
  • Sre, 12.06.2024

Obarvaj me tako PINK! HMD predstavlja novo rožnato Nokio G42 5G

Po uspehu Nokie G42 5G So Purple, HMD, proizvajalec telefonov Nokia, predstavlja Nokio G42 5G So Pink. Ta trendovski roza pametni telefon pod 250 € je mogoče popraviti doma in ima baterijo, ki zdrži več dni, 5G in jasno trojno kamero z umetno inteligenco, s katero lahko posnamete vaš dan.

Po filmu Barbie, ki je svet obarval v rožnato, prihaja Nokia G42 5G v trendovski barvi So ​​Pink. Popravljiv je in ima povezljivost 5G, tako da lahko snemate, delite, nakupujete in pretakate v stilu.

Lars Silberbauer, direktor trženja HMD Global, domovine telefonov Nokia, je dejal: »Popravljiva in elegantna – nova So Pink Nokia G42 5G ustreza vsem. Deluje dobro in izgleda dobro. Zakaj bi moralo biti popravljivo dolgočasno? Ta pametni telefon 5G ima izjemno živahen dizajn, za katerega upamo, da ga bodo ljudje cenili.”

Izogibajte se dragim okvaram ali življenju z razpokanim zaslonom. Novi telefon So Pink je mogoče popraviti doma s kompleti iFixit DIY od 24,95 € in priročnimi vodniki za popravilo po korakih. Iz udobja svojega doma lahko popravite zaslon, pokvarjen polnilni priključek ali zamenjate pokvarjeno baterijo in zadnji pokrov.

Baterija, ki zdrži leta

Kdo potrebuje baterije, ki ne zdržijo niti enega dneva? Ta naprava ima izjemno zmogljivost baterije. Z neverjetno 3-dnevno življenjsko dobo baterije bo baterija vaše Nokie G42 5G obdržala 80 % prvotne zmogljivosti po 800 polnih ciklih polnjenja – to je približno štiri leta polnjenja in je opremljena s hitrim polnjenjem 20 W USB-C.

Vzdržljiv in varen

Nova Nokia je izjemno čvrsta in varna; zaslon je svetel in jasen s steklom Gorilla Glass 3 in oceno IP52 za ​​zaščito pred vodo in prahom. Strogo je bila testirana glede vzdržljivosti pred vsakodnevnimi udarci. Na voljo je z Android™ 13 s triletnimi mesečnimi varnostnimi posodobitvami in 2 leti nadgradenj OS.

AI pametna kamera

Kamera s 50 MP deluje z enim naših najpametnejših slik z umetno inteligenco (AI) za zajemanje jasnih fotografij tudi v najtežjih pogojih. Portretni način postavi vašo točko ostrenja v središče pozornosti, medtem ko nočni način pomaga pri kakovostnih posnetkih po temi, vse pa si lahko ogledate na 6,56-palčnem zaslonu HD+. Z zvočnim snemanjem OZO 3D vaši videoposnetki zvenijo tako dobro, kot izgledajo.

Tako hitro

Pridobite odgovore. Delite fotografije. Brskajte, nakupujte, delajte in se igrajte – karkoli vam pomeni biti na spletu, vas povezljivost 5G, ki jo poganja mobilna platforma Snapdragon® 480+ 5G, hitro pripelje tja, kamor želite. Poleg tega lahko z veliko pomnilnika, ogromno prostora za shranjevanje in pametno optimizacijo ozadja brez težav skačete iz ene aplikacije v drugo.

Nokia G42 5G v So Pink bo na voljo konec leta v konfiguraciji 6/128 Gb za shranjevanje in pomnilnik že od 249 €.

Kompleti za popravilo doma in nadomestni deli za Nokia G42 5G so na voljo na povezavi Android Kits – Nokia – iFixit

DELITE Z OSTALIMI: