• C Novo mesto
  • 00:36
  • Pon, 18.10.2021

Platforma Zalando Designer naznanila začetek sodelovanja z vodilno mednarodno oblikovalsko platformo Not Just A Label (NJAL)

 

Platforma Zalando Designer je naznanila prihod več kot 35 luksuznih blagovnih znamk, ki so del vodilne oblikovalske platforme Not Just A Label (NJAL), na kateri se predstavljajo nadarjeni modni oblikovalci, ki soustvarjajo modo prihodnosti.

NJAL na platformo Zalando Designer prinaša številne blagovne znamke iz različnih okolij, ki bodo v prihodnje krojile sam modni vrh. Na ta način podpira Zalandovo zavezo, da bodo na svoji platformi predstavljali najrazličnejše blagovne znamke in ustvarjalce.

Med novimi znamkami, ki bodo v sklopu partnerstva na voljo na Zalandovi platformi, so Julia Skergeth, Buki Akomolafe, Ioana Ciolacu, DIANE Paris, MINOAR, David Catalan in Shoedaism.

  

V sklopu partnerstva znotraj programa Zalando Designer se bodo predstavile vzhajajoče oblikovalske zvezde modne industrije z vsega sveta, kot so ABODI, Buki Akomolafe in Sabato Russo.

Platforma Not Just A Label (NJAL), ki je bila ustanovljena leta 2008, je svetovna modna izložba, v kateri »visijo« najsodobnejši trendi visoke mode. Na platformi svoje kolekcije predstavljajo najbolj nadarjeni mladi oblikovalci z vsega sveta in ustvarjalci, ki so zavezani bolj trajnostni modi. Na ta način želi platforma NJAL podpreti tudi lokalne skupnosti in spodbuditi ustvarjalce k raznolikim oblikovalskim pristopom. Po novem lahko obiskovalci platforme Zalando Designer pod zavihkom NJAL poiščejo posebno kategorijo, v kateri lahko med spletnim nakupovanjem kar iz udobja svojega doma raziščejo številne blagovne znamke, ki jih ponuja ta platforma. Med drugim bodo v kategoriji »Ikone prihodnosti« našli številne kolekcije najbolj nadarjenih mladih oblikovalcev na področju ženske mode, v kategoriji »Drzno in unikatno« pa najdejo modo, ki slavi izstopajoče modne stile in nekonvencionalne dizajne.

Blagovne znamke s platforme Not Just A Label bodo še dodatno obogatile obstoječo ponudbo blagovnih znamk v sklopu platforme Zalando Designer. Anaheta Metghalchi von Berenberg, direktorica nabave pri Zalandu, pravi: »Podvojili bomo ponudbo v kategoriji Designer in obenem poskrbeli za še večjo raznolikost znamk in našega asortimana. Tako smo obiskovalcem naše platforme omogočili še bolj edinstveno izkušnjo spletnega nakupovanja. Skupaj s partnerji, kot je platforma Not Just A Label, se osredotočamo predvsem na to, da ponudbo obogatimo s še bolj raznolikimi in vključujočimi oblikovalskimi trendi visoke mode ter na ta način ustvarjamo dodano vrednost.«

Stefan Siegel, ustanovitelj platforme Not Just A Label, ob začetku partnerstva z Zalandom dodaja: »NJAL omogoča oblikovalcem, da se na naši platformi predstavijo svetovni javnosti, in jih spodbuja k ustvarjanju trajnostne mode, ki podpira lokalne skupnosti in male obrtnike, ki ustvarjajo butične izdelke. Ostajamo predani naši viziji, da obiskovalcem ponudimo raznolik in vključujoč oblikovalski asortiman. Partnerstvo s platformo Zalando Designer nam omogoča, da še prek tega kanala predstavimo blagovne znamke v vzponu, ki delijo naše vrednote in dolgoročne zaveze.«

 

                                                #zalandoDesigner @notjustalabel

 

DELITE Z OSTALIMI: