• 13.17C Novo mesto
  • 04:37
  • Ned, 07.06.2020

PRIHAJA POLETJE 2020 Z GOSPODOM FICKOM

Na prvem mestu je zagotovitev zdravega okolja   

 

Strokovna ekipa je pripravila organizacijski načrt za zagotovitev zdravega okolja, ki je v trenutnih časih prioriteta zagotavljanja naših storitev. To pomeni, da bo na počitniškem programu istočasno potekalo več aktivnosti, s večjim številom strokovnjakov ter na različnih postajah, kar bo omogočilo maksimalen izkoristek prostora in časa ter zmožnost ohranjanja najvišjih standardov ter zdravja.

 

Kdo je Gospod Ficko?

 

Gospod Ficko je simbol radoživosti, zdrave nagajivosti ter mnogoterih izkušenj, v prakso pa jo prenaša ekipa strokovno usposobljenih, predvsem pa izkušenih, strastnih in inovativnih sodelavcev iz področja vzgoje in izobraževanja otrok ter mladostnikov. Med njimi najdemo učitelje plavanja, smučanja, tenisa, atletike, športne vzgoje, košarke, nogometa, tabornikov, učiteljev tujih jezikov, vzgojiteljev, ipd…

 

Komu je program namenjen?

 

Program je namenjen vsem predšolskim in šolskim otrokom, mladini ter osebami s posebnimi potrebami. Posamezne aktivnosti bodo prilagojene glede na predznanje ter nivo posameznika z namenom, da se zagotovijo najvišji standardi in zdravo okolje.

 

⛵

️ – Dnevni kampi od 7. do 16. ure s bogatim športno-ustvarjalnim programom

 

⛵

️ – Poletni tabor na Lisci v štirih terminih

 

⛵

️ – plavalni tečaj, teniški tečaj, kuharski tečaj, nešteto športnih, družabnih ter kreativnih iger

 

⛵

️ – program za predšolske in šolske otroke, mladino ter osebe s posebnimi potrebami

 

⛵

️ – Lokacija: Sevnica, Trebnje in Brežice

 

⛵

️ – Kontakt in prijave: 040/453-625 ali [email protected]

DELITE Z OSTALIMI: