• C Novo mesto
  • 06:30
  • Sob, 23.09.2023

Prijaznost – ključ do uspeha

V Klubu poslovne odličnosti, ki deluje že 24 let in združuje Dolenjsko, Belo krajino in v zadnjem letu tudi Posavje, smo uspešno zaključili Dan Kluba, ki smo ga poimenovali: Tvoj nasmeh je tvoj logo.

Glavna tema dogodka je bila osredotočena na vlogo vrednot in prijaznih dejanj v poslovnem okolju. Predsednica Kluba Poslovne Odličnosti, Maja Fink, je poudarila: “Prijaznost, spoštovanje in odgovornost so ključne sestavine uspešnega poslovanja. Naša vizija je ustvariti okolje, kjer se ljudje počutijo cenjeni in spoštovani.”

Med vrhunci dogodka je bila okrogla miza, na kateri so članice kluba, uspešne poslovne ženske razpravljale o vplivu vrednot na uspešno poslovanje. Sodelovale so: Anja Jarc Petrovič , Vesna Draginc, Sabina Gosenca, Mojca Šikonja, Monika Žokalj in Barbara Fortuna Zore. 

Priznana strokovnjakinja Polona Požgan nas je navdušila s svojim predavanjem o pomenu prijaznosti v poslovnem svetu. S svojimi besedami nam je odprla oči o tem, kako je prijazno biti prijazen. 

Dogodek je ponudil edinstveno priložnost za povezovanje in plodno izmenjavo idej med udeleženci. Povezovanje med različnimi sektorji poslovnega sveta je okrepilo možnosti za prihodnje sodelovanje in soustvarjanje. Poleg bogatih vsebin pa smo se lahko prepustili tudi glasbenemu užitku z Anjo Kramar in Jernejem Šuštaršičem.

Vsi sodelujoči, moderatorica in organizacijska ekipa smo člani kluba in skupaj smo dokazali, da je prijaznost, vzajemno spoštovanje in strast do soustvarjanja ključ do uspeha v poslovnem svetu.

Besedilo: Odnosi z javnostmi

Foto: Nik iz Billboard Klemen Bec, s. p. 

DELITE Z OSTALIMI: