• C Novo mesto
  • 17:27
  • Pon, 25.09.2023

Uspešna serija Yellowjackets, mešanica drame in srhljivke, prihaja na SkyShowtime Slovenija

Prva sezona izvirne serije SHOWTIME®, ki je bila nominirana za nagrado emmy®, bo v Sloveniji na SkyShowtime premierno predvajana 14. oktobra, druga sezona pa bo na voljo od 28. oktobra dalje.

SkyShowtime je danes objavil, da bo prva sezona za emmyja ® nominirane srhljive dramske serije Yellowjackets v Sloveniji premierno predvajana 14. oktobra. Vse epizode prve sezone bodo s tem datumom na voljo za pretočno predvajanje.

Tudi druga sezona, ki jo je produciral SHOWTIME, bo na SkyShowtime Slovenija na voljo za pretočno predvajanje od 28. oktobra dalje, nove epizode pa bodo prihajale vsak teden.

Prva sezona ima na portalu Rotten Tomatoes oceno 100 %, kar je zelo redko, in je prejela sedem nominacij za nagrado emmy®.

V seriji Yellowjackets, ki sta jo ustvarila Ashley Lyle in Bart Nickerson (Narcos), igrajo nominiranka za emmyja® in dobitnica nagrade Critics Choice Melanie Lynskey (Castle Rock), nominiranka za oskarja® in emmyja® Juliette Lewis (Camping), nominiranka za emmyja® Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) in Tawny Cypress (Unforgettable).

Serija Yellowjackets, ki združuje elemente zgodbe o preživetju, psihološke grozljivke in drame o odraščanju, je saga o ekipi izjemno nadarjenih srednješolskih nogometašic, ki globoko v odročni divjini na severu (ne)srečno preživijo letalsko nesrečo. Serija pripoveduje zgodbo o njihovem prehodu iz zapletene, vendar uspešne ekipe v divje klane. Hkrati pa spremlja njihova življenja, ki jih 25 let pozneje skušajo znova sestaviti, pri čemer se izkaže, da preteklost ni nikoli zares pozabljena in da tistega, kar se je začelo v divjini, še zdaleč ni konec.

V drugi sezoni se stalni igralski zasedbi pridružijo še: Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant) in Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi) ter Elijah Wood (The Lord of the Rings trilogy). V drugi sezoni igrajo tudi Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect), Samantha Hanratty (Shameless), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) in Kevin Alves (Locke & Key). Serijo Yellowjackets mednarodno distribuira družba Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime je uporabnikom neposredno na voljo prek aplikacije SkyShowtime na napravah Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung ter prek spletnega mesta. Mesečna cena naročnine za SkyShowtime je 5,99 (brez oglasov), s sedemdnevnim brezplačnim poskusnim obdobjem – prekličete jo lahko kadarkoli.

DELITE Z OSTALIMI: