• 7.46C Novo mesto
  • 15:35
  • Tor, 12.11.2019

V ZoboEstetiko, Trebnje po brezplačne zobozdravstvene storitve in nevidni zobni aparat Invisalign

Zobozdravstvena in ortodontska klinika ZoboEstetika tudi letos organizira Dan odprtih vrat. Dogodek se bo odvijal v soboto, 8. junija 2019, na njihovem sedežu v Trebnjem.

ZoboEstetika bo tudi letos odprla svoja vrata občanom ter jim brezplačno ponudila nekatere zobozdravstvene storitve, ki se sicer izvajajo samoplačniško. Obiskovalci si bodo lahko ogledali izvajanje storitev in zdravstveno osebje povprašali o stvareh, ki jih zanimajo, poleg tega pa bodo deležni tudi drugih ugodnosti.
Interesentom bodo ponudili brezplačne ortodontske preglede, ki jih bo izvajala specialistka, ortodontinja Karmen Verhovec. Doktor Verhovčeva poleg klasičnih postopkov ortodontskega zdravljenja izvaja tudi najsodobnejše tehnike ortodontskega zdravljenja s sistemi nevidnih snemljivih zobnih aparatov Invisalign. Na tem področju sodi med najbolj uveljavljene specialiste v Sloveniji.
Ob dnevu odprtih vrat bodo v ZoboEstetiki izvajali brezplačno intraoralno skeniranje zob. Digitalno skeniranje zob sodi med najnaprednejše tehnološke dosežke v sodobnem zobozdravstvu in vse bolj izpodriva jemanje klasičnih zobnih odtisov. Optično zajemanje stanja zob v 3D digitalno sliko je hitro, neboleče, bolj natančno, predvsem pa ni tako neprijetno, kot klasično odtiskovanje. Prednost je tudi hitrejša manipulacija in s tem povezano celotno zdravljenje.
Brezplačno rentgensko slikanje ortopana in telerentgena zob je prav tako ena od storitev, ki ste jih lahko deležni v okviru dogodka. ZoboEstetika ima sodoben digitalni rentgenski aparat, ki zagotavlja minimalne doze sevanja. Če imate težave z zobmi ali ste napoteni na rentgensko slikanje in ne želite čakati na termin, lahko izkoristite dan odprtih vrat.
Vsi obiskovalci, ki se bodo na dnevu odprtih vrat odločili za ortodontsko zdravljenje s sistemom nevidnih snemljivih zobnih opornic Invisalign, bodo deležni 15 % popusta na celotno zdravljenje. Polni program (Invisalign Full) si bodo zagotovili za 3.298 €, zdravljenje lažjih nepravilnosti pa bo na voljo že od 1.100 € dalje. Storitev se odplača tekom celotnega zdravljenja (eno do dve leti). Ortodontsko zdravljenje s snemljivimi nevidnimi zobnimi opornicami Invisalign ima vrsto prednosti pred klasičnim zdravljenjem. Poleg snemljivosti in komaj opaznega aparata sistem ne vključuje nobenih kovinskih žic in nosilcev, zahteva manj obiskov ortodonta, omogoča hitrejše ravnanje zob, je nemoteč, razen tega pa lahko pacient v naprej, še pred pričetkom zdravljenja, vidi 3D prikaz končnega stanja zdravljenih zob.
Zdravje postavljamo na prvo mesto. Skrb zanj pogosto ni poceni, zato je smiselno izkoristiti dogodke, kot je Dan odprtih vrat ZoboEstetike.

8. junija se vrata odprejo ob 8h in bodo odprta do 14h. Število razpoložljivih terminov je omejeno, zato je priporočljivo rezervirati termin: 07 / 30 444 77   |   [email protected]   |   http://ZoboEstetika.si 

 

V ZoboEstetiko, Trebnje po brezplačne zobozdravstvene storitve in nevidni zobni aparat Invisalign
1 od 3
Digitalno skeniranje zob – digitalizacija se v zobozdravstvu vse bolj uveljavlja
Ortodontsko zdravljenje z Invisalignom zahteva manj obiskov ortodonta ter omogoča hitrejše ravnanje zob
Sodoben Invisalign zobni aparat je hitro snemljiv, v ustih pa nemoteč in skoraj povsem neopazen
Kliknite na sliko za prikaz celotne slike.
DELITE Z OSTALIMI: