• 17.18C Novo mesto
  • 20:46
  • Ned, 26.05.2019
  • Prijava

Stavijo na mladega, ambicioznega in neobremenjenega župana!

Za kakovostno sodobno življenje v Trebnjem. Za nižji komunalni prispevek. Za razvoj infrastrukture. Za prostor v vrtcu.

TREBNJE – Najmlajši med županskimi kandidati v občini Trebnje je 35-letni Jože Avguštinčič iz Lovke pri Dobrniču, njegov predlagatelj kandidature pa je SDS – Slovenska demokratska stranka. Avguštinčič je diplomirani inženir lesarstva, zaposlen pa je v Sevnici.

Trebnje potrebuje mladega, ambicioznega in neobremenjenega župana! Za kakovostno sodobno življenje v Trebnjem. Za nižji komunalni prispevek. Za razvoj infrastrukture. Za prostor v vrtcu,“ pravi v Avguštinčičevem taboru!

„Naš kandidat JOŽE AVGUŠTINČIČ bo prinesel svežino in mladostni zagon. S pomočjo vseh svetnikov in njihovimi modrimi idejami se bodo uresničili skupni projekti za v dobro vseh občank in občanov,“ kandidata SDS podpira poslanec Franci Kepa.

„Naš kraj in naša občina sta lahko še bolje urejena in do ljudi bolj prijazna. Vse se začne tam, kjer živimo. Zato vas prosim, da greste 18. novembra 2018 na volišče in glasujete za listo SDS za svetnike v občini Trebnje ter za Jožeta Avguštinčiča, kandidata za župana občine Trebnje,“ pa pravi predsednik SDS-a Janez Janša.

Nadlani.si