• C Novo mesto
  • 10:56
  • Čet, 19.05.2022

Poglejte, kako izgubiti odvečne kilograme še pred poletjem

 

Poletje je pred vrati, vi pa se še vedno ne upate pogledati v ogledalo v kopalkah ali spodnjem perilu? Priznajmo, pozimi se lahko na marsikaterem delu telesa nabere kakšna maščobna blazinica, zdaj pa je res že pravi čas, da se vzamete v roke in nekaj naredite.

Ne skrbite, dovolite, da vam na poti do postave, ki vam jo bodo zavidale celo manekenke, pomagajo strokovnjaki. In to še pred prihajajočim poletjem! Tako si boste lahko brez skrbi nadeli bikinke, kratko krilce ali top, ki razkriva popek, s tem pa se boste počutili tudi bolj samozavestno, kar je konec koncev ključ do življenjskih uspehov.

Preoblikovanje telesa lahko uspe vsakemu

Našli smo program, ki je zasnovan v prijetnem okolju, kjer boste s pomočjo osebnega terapevta dosegli želeno težo, izgubo obsega na določenih predelih in vidno izboljšanje celulitnega stanja. V centru za oblikovanje telesa WHB INSTITUTE v Novem mestu, kjer ponujajo garantirano najnižje cene na Dolenjskem, vam ponujajo različne pakete in za vsakega se najde primeren. Zagotavljajo, da boste lahko v enem mesecu izgubili med 3 in 5 kilogramov, učvrstili tonus kože in zmanjšali telesni obseg. Kaj bi si želeli še boljšega?

NAGRADNA IGRA ::: Izpolnite spodnji obrazec in prvim, ki se boste prijavili, bomo podarili BON v višini 30 evrov + 3 brezplačne terapije!

V centru na začetku opravijo analizo telesne sestave, meritve obsega, potem pa skupaj s terapevtom določite cilje, ki jih želite doseči. Ne skrbite, določila bosta povsem dosegljive in realne cilje, potem pa sestavila celoten program in hujšanje brez odvečnega stresa se lahko začne. Pri tem pa ne boste ostali sami, saj bodo terapevti vaš napredek ves čas spremljali, vam pomagali, svetovali in vam nudili podporo, ko bo to potrebno.

Spremembe že po prvem obisku

Spremembe se občutijo že po prvem obisku, konkretni rezultati pa se pokažejo v nekaj dneh. Tako pri napravah z infrardečo svetlobo pri 20 minutah vadbe porabite do 1500 kilokalorij, kar je tri do štirikrat več kot pri navadni vadbi. To pomeni, da V ENEM MESECU pridete lahko do manjšega obsega za ENO KONFEKCIJSKO ŠTEVILKO. Si sploh predstavljate, koliko je to?

 hujšanje foto2Kako se znebiti celulita ?

Terapije omogočajo neposredno delovanje na maščobne celice – te se odprejo, limfa prevzame odpadne produkte, ki se z urinom odstranijo iz organizma, maščoba pa se kot triglicerid izloči v krvni obtok in jo porabimo v obliki energije. Gre za pospešen naraven biološki proces. Rezultat je zmanjšanje celulita.

Z vajami pod infrardečo svetlobo zmanjšajo obseg posameznih delov telesa, dosežejo elastičnost kože, lepši tonus in presnovo. Vadba je preprosta in enostavna ter poteka leže, z uporabo uteži, pri čemer sklepov in hrbtenice ne preobremenite. Gibanje pod infrardečo svetlobo izboljša tudi prekrvavitev in učinkovito pomaga pri odpravi celulita.

Verjamemo, da ste se do zdaj že odločili za preoblikovanje telesa, zato ne odlašajte.

NAGRADNA IGRA ::: Izpolnite spodnji obrazec in prvim, ki se boste prijavili, bomo podarili BON v višini 30 evrov + 3 brezplačne terapije!

dolenjske lekarne