• C Novo mesto
  • 09:31
  • Pet, 19.04.2024

Na Filipinih lahko vsak starejši moški iz Evrope dobi mlado in lepo Filipinko

Filipini niso znani samo po čudovitih rajskih plažah, ampak tudi po tem, da otočje obiskujejo starejši Evropejci in Američani predvsem zato, da si tam najdejo lepo in več deset let mlajšo Filipinko.

Na Filipinih so razmerja med mlajšo žensko in 30 ̶ 40 let starejšim moškim nekaj povsem vsakdanjega. Na Filipinih na ljubezen tudi sicer gledajo drugače kot pri nas. Ženski s Filipinov je tako pomembno predvsem to, da dobi moža, ki bo lahko poskrbel zanjo, njune otroke in njeno družino.

Sam sem Filipine obiskal dvakrat. Prvič pred šestimi leti, drugič pred slabima dvema letoma. V spomin se mi je še posebej vtisnil moj zadnji obisk, saj sem takrat obiskal svojega prijatelja Aleksandra, ki si je na Filipinih ustvaril svoj dom, skupaj s svojo ženo, domačinko Melariel, ki je od njega mlajša 33 let.

Z Aleksandrom se poznam že več kot 10 let. Večkrat sva se dobivala tudi takrat, ko je s svojo Melariel živel v Sloveniji. Svojo ženo je vedno zelo pohvalil. Ker sem po naravi nejeveren človek in vem, da vsak berač svojo malho hvali, njegovim besedam na začetku nisem pripisoval posebne teže. Vse dokler ga nisem obiskal na Filipinih. Takrat sem si o njegovi ženi zelo kmalu ustvaril izredno pozitivno mnenje. Melariel je zelo pridna, pametna, lepa in do Aleksandra goji ogromno spoštovanje. Če mi ne verjamete, da je Melariel lepa in pametna, si poglejte video posnetek na koncu tega članka. Dokaz, da je pametna je tudi to, da se je naučila izredno lepo govoriti slovensko. To, da je lepa, se vidi tudi na videoposnetku.

Poleg tega za Melariel lahko še povem, da se je naučila zelo dobro kuhati slovenske jedi. Na kosilu pri njih sem se počutil, kot da bi bil v Sloveniji. Skupaj z Aleksandrom še kruh spečeta slovenski.

 

Najboljši vtis je name Melariel pustila, ko sem en večer Aleksandra povabil na večerjo. Sam sem predlagal eno restavracijo, za katero mi je Aleksander rekel, da je zelo dobra. Melariel pa je rekla, da pojdimo raje kam drugam, saj je to najdražja restavracija v mestu. V življenju sem spoznal malo žensk, ki jim je bilo mar za mojo denarnico. Nikoli mi ni še nobena rekla, da ne bi šla nekam jesti, ker je predrago. Oziroma lažem. Moja sopotnica Petra, s katero sem šel v Romunijo, Moldavijo in Bolgarijo, je tudi enkrat naredila nekaj podobnega.

Kako dobiti lepo in mlado Filipinko?

Čisto enostavno! Tak je bil odgovor Slovenca Romana, starega okrog 65 let, ki prav tako živi na Filipinih. Sam je imel ženo, ki je bila v času mojega obiska stara 21 let. Tudi ta je bila zelo lepa in pridna. Kljub temu da je bila noseča, je skrbela za cel resort, čigar lastnik je Roman. Lepo je skrbela tudi za Romanovega sina, ki ga ima z ženo iz prejšnjega zakona.

Ko sva bila z Romanom na kosilu, sem ga iz firbca vprašal, kako mu je uspelo dobiti tako lepo in več kot 40 let mlajšo punco. Odgovoril mi je, da je to na Filipinih najmanjši problem. Povedal mi je, da je punca na tržnici prodajala zelenjavo. Bila mu je všeč, videl je tudi, da je pridna, zato je pristopil do nje in jo v prvem stavku direktno vprašal, če bi se poročila z njim. Odgovorila mu sicer ni, vendar ji je dal vizitko in čez par dni mu je poslala SMS. Potem sta si nekaj dni pošiljala SMS-je, nato sta se dobila tudi v živo in kmalu zatem poročila.

Poleg Romana sem na Filipinih spoznal še dva Slovenca, ki živita na Filipinih in sta poročena s Filipinkami. Na Filipinih drugače živi kar nekaj Slovencev, ki so poročeni s Filipinkami in na otočju tudi živijo. Nekateri se zelo uspešno ukvarjajo s turizmom, dobro služijo denar in živijo zelo lepo življenje.

Več o tem, kako lahko vsak tujec dobi lepo in mlado Filipinko, izveš, če si pogledaš ta video posnetek:


Koliko Filipink sem dobil jaz?

Prijatelji in znanci me pogosto sprašujejo, koliko Filipink sem na svojem potovanju osvojil jaz. Po pravici jim povem, da nobene, kar jih kar malo razočara. Seveda pogosto sledi vprašanje, zakaj ne?

Jaz se do danes na svojih potovanjih nisem z ženskami ukvarjal iz preprostega razloga. Žensk se bojim. Najbrž zato, ker je za mano cel kup slabih in zelo slabih izkušenj. Že doma v Sloveniji ni prijetno, če imaš kakšne težave z njim, kaj šele nekje v tujini. Tako da jaz v tujini raje potujem brez skrbi in v tem uživam, z ženskami pa se raje ukvarjam doma. Kolikor pač se, namreč strah pred ženskami imam tudi v Sloveniji.

Med svojim obiskom sem od Filipink dobil kar nekaj zanimanja. Enkrat sem z dronom snemal eno lepo plažo in do mene pristopita dve Filipinki, stari malo manj kot 30 let. Vprašata me, če lahko gledata, kako snemam z dronom. Rekel sem, da lahko. Potem mi ena reče, da ima ona isti dron, samo da ga ne zna upravljati. Mislil sem si, punca ti tako lažeš, da sama sebi verjameš. Namreč, za tak dron, kot ga imam jaz, mora povprečni Filipinec delati več kot eno leto. Sem jo mislil ujeti na laži in sem ji rekel, naj prinese dron in jo bom naučil. In res. Dekle prinese svoj dron. Popolnoma isti kot moj.

Nato punco naučim osnovnega upravljanja z dronom. Preden se poslovita od mene, se želita še slikati z mano.

Čez par ur dobim od te iste punce na Instagramu vabilo na pijačo. Razmišljam, kako me je našla, saj ji nisem dal nobenega podatka o sebi. Potem se spomnim, da sem bil v majici, na kateri piše »Tomaž Gorec«. Najbrž me je tako našla na Instagramu.

Povabilo sem zaradi strahu, da se ne bi kaj zakompliciralo, zavrnil. Mogoče sem neumen, ampak sebe dobro poznam in vem, da bi mi to lahko pokvarilo nadaljnje potovanje.

Pripravil: Tomaž Gorec
Foto: Tomaž Gorec