• C Novo mesto
  • 12:46
  • Čet, 22.02.2024

Najlepše plavajoče hiške na morju (lokacija + cena)

V zadnjem stoletju smo predvsem na tropskih destinacijah priča porastu plavajočih hišk na morju, ki so sanje marsikaterega popotnika na svetu. Predstavljajte si očarljiv razgled na živo turkizno morje, pisan sončni zahod in pester živalski podvodni svet. Tudi dejstvo, da vas od skoka iz sobe v morje loči le meter ali dva, vas ne pusti ravnodušnega. Za najem plavajočih hišk se odloča vse več turistov, priljubljene pa so predvsem med mladoporočenci, ki praznujejo medene tedne. Za vas smo zbrali lokacije in cene nekaj rajskih destinacij v različnih krajih po svetu, ki vas bodo pustile odprtih ust.

Conrad Bora Bora Nui –  Bora Bora

Bora Bora je zelo priljubljen otok v Francoski Polineziji, obdan s turkizno bodo, bogatim podvodnim svetom in čudovito naravo. Eden najlepših resortov je Conrad Bora Bora Nui, ki ponuja wellness storitve, bazene, čudovito plažo, hrano, pijačo in različne vodne aktivnosti.

Cena: od 1200 € na noč za najem plavajoče hiške

2. Likuliku Lagoon Resort – Fiji

Fiji velja za eno najboljših počitniških destinacij na svetu, saj se lahko pohvaliz razgibano pokrajino, pisanimi koralnimi grebeni, dih jemajočimi razgledi in številnimi možnostmi za rekreacijo ter zabavo. Turiste iz celega sveta najbolj navdušuje razkošen resort Likuliku Lagoon Resort.

Cena: od 1600 € na noč za najem plavajoče hiške

El Dorado Maroma – Mehika

Nastanitev se nahaja na severnovzhodni obali Mehike, turisti pa ga obožujejo zaradi bleščeče belega finega peska, osupljivih sončnih zahodov, odlični kulinariki in ogromno možnosti za nočne zabave.

Cena: od 500 € na noč za najem plavajoče hiške

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beth Taylor (@vacationbeth)

 

Soneva Jani – Maldivi

Obisk Maldivov je velika želja ogromno ljudi po svetu in kako tudi ne, ko pa nudijo pravo rajsko doživetje v objemu turkiznega morja, belega peska in svežega kokosovega soka. Na Maldivih boste našli ogromno plavajočih hišk, eden izmed omembe vrednih resortov je Soneva Jani, ki ponuja tako hiške na plaži kot tudi na morju. Uživajte v morskem kinu, privatni večerji na plaži, izletih z ladjicami in namakanju v toplem morju.

Cena: od 2000 € na noč za najem plavajoče hiške

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram