• C Novo mesto
  • 06:28
  • Pet, 02.06.2023

Nove hobitske hiške za pare in družine

V neposredno bližino Vile Vilinke se bodo že prihajajočo pomlad naselili hobiti. Med njimi si lahko tudi ti. Gre za leseno vilo, ki se skriva v neokrnjeni naravi kozjanskega parka. Njena vrata so odprta vse dni v letu tako domačim kot tujim obiskovalcem. Z video prikazom pa vam danes razkrivamo čisto nove hobit hiške, v katerih se boste že spomladi razvajali tudi vi. 

Vsi se želimo sproščati v neokrnjeni naravi Vile Vilinke. Rezerviraj zdaj.

V zimskih mesecih je Vila Vilinka odeta v sij prazničnih luči, ki pritegne oko vsakega, še tako zahtevnega mimoidočega, ki išče obilje miru sredi narave.

Ljubitelji narave

Hiška, ki jo morate obiskati, je iz masivnih debel visokogorskega bora. Vila Vilinka, ki jo ljubitelji narave prav dobro poznajo, ob nekaj dnevnem oddihu ponuja nabor sprehodov, lepih razgledov, tišine v objemu narave in dobre domače hrane. Topel čaj, branje knjige in razvajanje z najdražjimi pa pride še kako prav v času, ko smo veliko zaprti in doma.

Vrata Vile Vilinke bodo spomladi 2022 odprli hobiti med katerimi si lahko tudi ti.

Gostitelja

Maja in Boris sta gostitelja nad katerima se navduši vsak gost. Za Vilo Vilinko skrbita odgovorno, dobrosrčno in s prijazno besedo do vsakega, ki se pri njih oglasi. Imata cilje, vizijo in načrt. Zato bo Vila Vilinka že spomladi 2022 dobila posebno družbo na posestvu.

Savna in masaža za mrzle dni. Razvajanje za vsakogar.

Pravljica sredi travnikov in gozdov

Gre za izredno pravljično leseno hišo na mirni lokaciji z zavidljivim ambientom. Hiša stoji na sončni strani, na jasi ob gozdu. Udobje v hiši je prijazno tako parom kot družinam. Vila Vilinka kot leseni biser sredi Kozjanskega parka je lepa zunaj, nadstandardno bivanje pa zagotavlja tudi njena notranjost s savno, TV-jem, masažnim stolom. Od gostov smo uspeli izvedeti, da jih je ob prihodu pričakala dobrodošlica, svoj hladilnik pa so v času bivanja pri njih lahko polnili s številnimi lokalnimi in domačimi dobrotami, saj v teh krajih ponudnikov zdravega ne manjka. Masivna hiša užitke ponuja tudi na vrtu, zagotovljeno je brezplačno zasebno parkirišče, ter wifi za tiste, ki imate informacije radi #nadlani.

Udobje v lesenih hiškah je na prvem mestu.

Mir na koncu sveta

Če ste si kdaj zaželeli oddiha na koncu sveta, je okolje Vile Vilinke zagotovo priložnost za uresničitev takšnih želja. Brunarica ima eno spalnico, kopalnico, ni vam potrebno skrbeti za posteljnino, saj vam jo pripravijo oni, na voljo pa so vam tudi brisače, popolnoma opremljena kuhinja z jedilnico in veranda s pogledom na vrt.

Pomladno razvajanje 2022. Vilinka gosti domače in tuje goste.

Razlogi za obisk

Če iščeš mir, ga boš tu našel v izobilju. Vila Vilinka se nahaja v naravi, ki ponuja številne možnosti za krajše in daljše pohode na svežem zraku. V bližini (13 km) se nahajajo Terme Olimia, učna Grajska pot Podsreda, številni sadovnjaki, vinotoči. Vsak letni čas se pri njih najde kaj zanimivega in prav zima je tista, ki privabi mnoge na sani, kajti urbano okolje nudi številne travnike za zimsko zabavo.

Svoje brbončice lahko razvajate pri številnih lokalnih ponudnikih, ki jih v toplejših dneh lahko obiščete kar s kolesi. V neposredni bližini je novo zgrajena kolesarska cesta, ki od Vile Vilinke pelje do Početrtka, Aqalune, pa vse do Šmarja pri Jelšah. Dobro boste jedli v Kozjanskem dvoru, v Podsredi boste našli Belgijsko pivovarno, v bližini pa se nahajajo tudi številni vinarji (Mramor, Kunej, Kralj). Kozjanski narodni park je park, ki meji na 5 občin – Bistrica ob Sotli, Kozje, Podčetrtek, Brežice in Krško.

Vsak letni čas je nekaj posebnega. Resort Vilinke bo ekskluzivno navdušil s hobit hiškami spomladi 2022.

Ekskluziva za najbolj radovedne – prihaja POMLAD 2022

Ker smo bili med obiskom Vile Vilinke zelo radovedni, smo za bralce #nadlani izvedeli, da bo Vilinka na isti lokaciji dobila še dve sestrici – dve Vilinki, ter nekaj čisto originalnih hobit hišk. Prva povpraševanja zato že sprejemajo: 

Čisto nove hobit hiške.

Mi vam danes kot prvi #nadlani razkrivamo trenutno dogajanje na posestvu Vile Vilinke, njene lokacijske spremembe, novo načrtovane objekte in razloge, da pokličete zdaj in svojo pomladno razvajanje izkoristite pri njih.