• C Novo mesto
  • 21:31
  • Čet, 30.06.2022

FOTO: Kiwi shop osvoji brestaniški turnir, Krncu MVP

poletni festival

Klub malega nogometa Sevnica je v sklopu prireditve poletni športni vikend 2014 uspešno izpeljal malo nogometni turnir v Brestanici, ki se ga je udeležilo 15 ekip.

BRESTANICA – Na Športno rekreacijskem centru Brestanica se je v petek, 15. 8. ob 9. uri zjutraj, pričel malo nogometni turnir. Otvoritvena tekma je pripadla ekipi iz Hrvaške ŠTEFAN d.o.o. Na turnirju so se pojavile tudi ”legende” poletnih športnih vikendov ekipa ŠD Žalost, ki so po slabšem izvajanju šestmetrovk zasedle mesto pri šanku.

Organizator je bil zadovoljen, da se je turnirja udeležilo veliko ekip iz Posavja. Ekipa Kiwi shop je s prikazano igro zasluženo osvojila turnir. Največ težav je imela v prvem krogu, ko so preko šestmetrovk premagali ekipo ŠRC Veliko Mrašavo. Finalni obračun si je ogledalo približno 200 gledalcev. Ekipa Seka poka je na koncu zasedla drugo mesto, KMN Juventus pa je bil v tekmi za tretje mesto po izvajanju šestmetrovk boljši od ekipe Oblak Brege.

Podjetje Gol d.o.o. iz Rogaške Slatine (golgeter shop) je najboljšemu igralcu turnirja (MVP) podelila futsal copate znamke NIKE GATO II. Prejel jih Domen Krnc.

S tem turnirjem je KMN Sevnica odprla futsal sezono 2014/2015. Klub je tudi na socialnem omrežju facebook.

Ajde siunca

Besedilo in foto: T.B.

sejmi
oglaševanje