• C Novo mesto
  • 20:04
  • Čet, 30.06.2022

FOTO: Trebanjci že četrtič zapored prvaki

poletni festival

Starejši dečki A Rokometnega kluba (RK) Trimo Trebnje so na finalnem turnirju najboljših štirih ekip v Sloveniji svoje delo znova opravili z odliko, saj so še četrto leto zapored postali državni prvaki Slovenije v kategoriji letnika 1999 in mlajši.

TREBNJE – S tem postavili nov mejnik v zgodovini trebanjskega rokometa, saj  še nobeni selekciji ni uspelo niti približno kaj podobnega.

Za najboljšega igralca finalnega turnirja je bil izbran Miha Kotar (RK Trimo Trebnje), najboljši strelec je bil Marko Kotar (RK Trimo Trebnje) in najboljši vratar Mitja Koren (RK Celje PL).

Za ekipo starejših dečkov A so nastopali: Andraž Brezovar, Alen Kukenberger, Miha Kotar, Marko Kotar, Kristjan Horžen, Urh Pangerc, Jan Redek, Urh Poglavc, Žiga Medved, Timotej Majzelj, Amadej Jerlah, Luka Falkner, Nejc Jaklič, Luka Rogelj, Žan Zakošek, Lovro Višček in  Aljaž Hribar.

Pohvaliti pa gre tudi trebanjske navijače in starše, saj so s svojim navijanjem naredili odlično vzdušje, ki je minilo v znamenju “fair playa”.

Najlepše bi se zahvalil tudi naslednjim sponzorjem ALVA, DANA, MIKROGRAFIJA, PREVOZI IN STREŠNIKI URBIČ, KOVINOPRODAJA TREBNJE IN BOBANU za finančno pomoč.

REZULTATI TEKEM:
1. tekma : RK Celje PL : MRK Krka 13:21 ( 4:7)
2. tekma: RK Jeruzalem Ormož : RK TRIMO TREBNJE   25 :26  (11:13)
3. tekma: MRK Krka : RK TRIMO TREBNJE  24:24 ( 14:12)
4. tekma: RK Celje PL : RK Jeruzalem Ormož    23:20  (13:11)
5. tekma: MRK Krka : RK Jeruzalem Ormož  20:20 (10:10)
6. tekma: RK Celje PL : RK TRIMO TREBNJE  20:27  (9:15)

KONČNI VRSTNI RED TURNIRJA:
1. mesto – RK TRIMO TREBNJE
2. mesto – MRK Krka
3. mesto – RK Celje PL
4. mesto – RK Jeruzalem Ormož

Besedilo in foto: D. L.

e-bike
poletni festival