• C Novo mesto
  • 08:29
  • Ned, 26.06.2022

28-letni Slovenec se spodada z nevsakdanjim problemom: »Zaradi svoje lepe zadnjice imam težave v pisarni«

Na spletnem forumu Starševski čvek smo zasledili zapis 28-letnega Slovenca, ki se spopada z nekoliko nevsakdanjim problemom. Prepričan je, da ima privlačno zadnjico, zaradi česar pogosto dobiva komplimente, vendar je v zadnjem času zaradi svoje zadnjice zabredel tudi v nekaj težav in to v službi. Takole je zapisal na forumu:

»Imam malo nevsakdanji problem. Sem 28 let star moški, in brez lažne skromnosti lahko rečem, da imam zelo dobro rit. Še nekatere ženske mi jo zavidajo. Vendar zadnje čase so se začeli pojavljati problemi v pisarni, kjer delam. Do sedaj so mi komplimente delile sodelavke, kar mi je seveda godilo. Sedaj pa je začel mojo rit hvaliti tudi eden sodelavec in to se mi zdi skrajno čudasko… Zaradi tega se počutim neprijetno. Mislite, da je ta sodelavec gej in bi se ga moral bati?«

Uporabniki foruma so deljenih mnenj

Med uporabniki foruma je završalo, nek uporabnik je takoj napisal, da naj ne odgovarjajo na njegov zapis, saj je provokacija, in to ne prvič. Veliko uporabnikom foruma se je zdel zapis smešen, nekateri so se odzvali prezirljivo, drugi celo žaljivo. Nekateri pa so se 28-letniku potrudili tudi zares odgovoriti. Ena uporabnica je mnenja, da se na tak način moških najbolj enostavno razloži, da vse, kar rečejo, ni vedno najbolj prijetno za druge. Poudarila je tudi razliko med tem, kako se moškim zdi vredu, če jim ženska da kompliment, če pa jim moški da kompliment, pa se takoj ustrašijo. »Če se razloži “predstavljaj si, da to tebi ženska reče”, so v večini vsi takoj za… Ko pa rečeš, “predstavljaj si, da ti to moški reče” se pa vsi takoj uprejo, da to pa ne,« je zapisala. Kaj menite o uporabnikovem problemu vi?

Pripravil NaDlani.si; Foto: Pexels

dolenjske toplice