• C Novo mesto
  • 21:20
  • Sob, 13.08.2022

3 očitni znaki, da nekdo skuša pričeti pogovor z vami

Nič ni boljšega od občutka, da smo všeč naši simpatiji. Vendar pa je dejansko precej zapleteno ugotoviti, če smo ji zares všeč ali so to le naše fantazije. Če nam je nekdo le všeč, to še ne vodi avtomatsko v neko razmerje. Čeprav ni nič narobe s tem, da smo le malo zatreskani in nam naša simpatija ljubezni ne vrača, pa ni ničesar lepšega od zavedanja, da smo tudi mi všeč naši simpatiji. Včasih lahko to razberemo že iz pogovora ali dopisovanja.

  • Naša simpatija pošilja dolga sporočila v odgovor

Dolga sporočila so znak, da nekdo rad preživlja čas z nami ali razmišljujoč o nas. Nekdo, ki si vzame čas, da odpiše s premišljenimi besedami, je zagotovo bolj zainteresiran za odnos z nami od nekoga, ki odgovori le s kakšno besedo. Dolga sporočila so tudi bolj temeljna za prihodnje razmerje, saj z dodatnimi pojasnili zmanjšamo možnosti za nesporazume. Če po odgovoru na naše vprašanje, pogovor nadaljujejo z novo temo, je to znak, da si želijo ohraniti stik z nami.

  • Naša simpatija redno vzpostavlja očesni stik z nami

Med pogovorom je zelo pomembno, da vzdržujemo očesni stik. S tem pokažemo zanimanje in pozornost za temo pogovora ali sogovornika. Morda ni naključje, če ste opazili, da večkrat med pogovorom ujamete pogled svoje simpatije. Zadržite svoj pogled in se prepričajte, če se bo stik ponovil. Če nam vaša simpatija namenja še posebno veliko pogledov, je to znak, da si želi naše pozornosti.

  • Naša simpatija si želi izvedeti več o nas

Nekdo, ki se rad pogovarja z nami, bo našel vsak možen izgovor, da lahko prične pogovor. Če si nas nekdo želi natančneje spoznati, nas bo povprašal o naši najljubši hrani, najljubših filmih, glasbi in hobijih. S pisanjem sporočil lahko damo sogovorniku vedeti, da so za nas prioriteta.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Unsplash

mkt sevnica