• C Novo mesto
  • 08:07
  • Čet, 09.02.2023

8 idej, kako se obleči zapeljivo

Najlepše obleke so namenjene temu, da se jih sleče. Če popestrite svojo garderobo tako, da boste pritegnile več pozornosti, je to vsekakor odličen način, da ste seksi in zapeljivi. Predstavili vam bomo nekaj načinov, kako se obleči tako, da boste vsakemu zmešali glavo. Vsaka kombinacija mora biti udobna in mora vas napolniti s samozavestjo, ki se skriva nekje v vas.

  1. Razgalite vrat in ramena

Svoja ramena najbolje poudarite tako, da oblečete top ali obleko brez naramnic. Na ta način boste preusmerile pozornost tudi na vaš vrat in ključnico, ki sta pravi magnet za poljubljanje.

  1. Postavite vaše oprsje v ospredje

Ne bojte se usmeriti pozornosti na vaše darove in se ob tem počutiti še posebej samozavestno, saj je ravno to ključ do vaše zapeljivosti. Za začetek bo globok V-izrez dovolj, lahko pa si privoščite še kaj bolj drznega z oprijeto obleko.

  1. Pokažite vaše noge

To seveda najlažje dosežete s kratkim krilom ali obleko. Na ta način boste poudarile svoje obline in pokazale svoje čudovite noge.

  1. Ustvarite iluzijo golote

Mrežasta oblačila imajo to prednost, da pokažejo delček vašega telesa, čeprav ste še zmeraj polno oblečene. S tem razdražite vaše občinstvo in hkrati obdržite dostojanstvo.

  1. Ženstvenost v čipki

Čipka je izključno ženska, nemogoče jo je ignorirati in je izjemno zapeljiva. Če nosite oprijeto čipkasto obleko, na enostaven način poudarite svoje obline in ohranite pridih ženstvenega čara.

  1. Rdeče, rdeče, rdeče

Rdeče izstopa in zahteva pozornost, zato so vse pomembne stvari zapisane z rdečim. Preizkusite se v rdeči obleki, rdečih čevljih ali zgolj z rdečimi nohti in takoj boste opazile razliko.

  1. Zapeljivo perilo

Ta korak je namenjen predvsem temu, da se boste ve počutile samozavestne in zapeljive, saj je seksi perilo najboljši način, da to dosežete. Seveda pa je lahko tudi koristno, če se zmenek nadaljuje še v domačem okolju ob kozarcu vina …

  1. Ne pozabite na visoke pete

Par čevljev z visoko peto lahko močno izboljša celoten izgled vašega telesa, saj poudarijo vaše boke in celo oprsje.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Pixabay