• 11.58C Novo mesto
  • 03:02
  • Sre, 15.07.2020

Ali veste, kaj ga v postelji privlači glede na njegov astrološki znak?

Astrološki znak vam lahko ponudi vpogled ne le v človekov značaj in temperament, temveč tudi zanimanja. Ali v postelji zadnje čase ne čutite več pravega vznemirjenja? Morda je to pravi trenutek, da poskusite nekaj novega – in znanje o njegovem astrološkem znaku vam bo pomagalo, da posteljne dogodivščine začinite s pravimi prijemi. Ste pripravljeni?

Oven

Ovni so neposredni in neučakani; čeprav strastni ljubimci, ne marajo vedno izgubljati časa z dolgo predigro. Ena izmed njihovih najboljših lastnosti je ta, da jasno izražajo svoje želje, tako v postelji kot tudi izven nje, in dobra komunikacija je ključ do uspešne in zadovoljujoče spolnosti. (www.relrules.com)

Astrološki znak lahko vpliva na vajine posteljne podvige.

Bik

V primerjavi z ovni so biki precej bolj počasni, in obožujejo igro zapeljevanja. Če ste v zvezi z bikom že dlje časa, je prav mogoče, da ste nekoliko zanemarili romantični del razmerja. Ustvarite pravo atmosfero za ljubljenje, prižgite kakšno dišečo svečo, in se posvetite dolgi, čutni predigri. Biki so vztrajni ljubimci, tako da se splača vložiti trud v ustvarjanje napetosti s stopnjevanjem dotika: končni rezultat bo fenomenalen. (womennow.in)

Dvojčka

Dvojčki so izjemno komunikativni, in zanje je zelo pomembno, da imajo s svojim partnerjem oz. partnerko dobro povezavo. Če vama nikdar ne zmanjka tem za pogovor, če se smejita istim šalam in se počutite, kot da ste v njem našli dobrega prijatelja, ne le romantičnega partnerja, ste na dobri poti. Obožujejo nežne dotike in poljube, malce umazanega govorjenja (vendar nič preveč grobega) in preizkušanje različnih položajev. (thoughtcatalog.com)

Rak

Seks z raki je izjemno romantičen; obožujejo počasen in čustven seks, ki vaju bo še bolj povezal. V postelji radi govorijo in izražajo svojo ljubezen, in prav tako radi slišijo podobne besede tudi z vaše strani. (herway.net)

Lev

Levi bodo vložili zelo veliko truda v spolnost, pa tudi v vse predpriprave; za njih je zelo pomembno, da naredijo spolno izkušnjo celovito in nepozabno. Pričakujete lahko precej razvajanja in temeljito predigro. So tekmovalni, radi zmagujejo, in tudi v postelji želijo dati prav vse od sebe. (www.relrules.com)

Devica

Device so veliki perfekcionisti, in obožujejo, ko so vse stvari urejene. Če si želite strastnega večera, je torej pomembno, da vložite nekaj energije v pripravo okolice. Zamenjajte rjuhe in pospravite spalnico; nič ne bo hitreje uničilo njegovega libida kot ostanki polnočnih prigrizkov na nočni omarici in pogled na odprto razmetano omaro. Device obožujejo red, in ko je vse pospravljeno, se lahko resnično sprostijo in posvetijo pomembnim aktivnostim – npr. osredotočanju na vaš užitek. (womennow.in)

Tehtnica

Tehntice so navadno precej samozavestne, kar se po pravilu pokaže tudi med rjuhami. Prepričane so, da lahko zadovoljijo vsako vašo željo, in se bodo tudi vestno lotile te naloge. (herway.net)

Kateri astrološki znak ima rad počasno predigro in čutno slačenje?

Škorpijon

Škorpijoni so izjemno strastni; za njih je zelo pomembno, da zadovoljijo svojo partnerko oz. partnerja, ne glede na to, koliko časa oz. truda bo to zahtevalo. So predani in vztrajni ljubimci, tako da ste na spolnem področju s škorpijonom zadeli terno. (thoughtcatalog.com)

Strelec

Strelec ima v postelji veliko domišljije, in med preiskušanjem različnih položajev vam vsekakor ne bo dolgčas. Obenem ima tudi dober smisel za humor, tako da ne bo nobena situacija nerodna. (herway.net)

Kozorog

Kozorogi so prav tako strastni kot škorpijoni, vendar jim njihova racionalna razmišljujoča narava omogoča, da zavzamejo bolj natančen in dobro organiziran pristop. Škorpijoni v postelji sprostijo svojo strast, kozorogi pa jo med posvečanjem vsem skritim kotičkom telesa usmerijo v organizirano stopnjevanje užitka. (www.relrules.com)

Vodnar

Vodnarji se, podobno kot dvojčki in tehtnice, hitro naveličajo rutine in ne marajo ponavljati vedno istega procesa. Naslednjič poskusite nekaj novega v postelji, npr. igranje vlog ali vznemirljiv nov položaj; oblecite seksi perilo in se lotite zapeljevanja na mestu, kjer tega navadno ne počnete. (womennow.in)

Ribi

Ribe so čustvene in predane, seks z njimi pa je izjemno raznovrsten in nikoli dolgočasen. Morda boste presenečeni, saj bo enkrat počasen in čuten, drugič pa bi raje izpustil predigro in se takoj zapodil k bistvu. Če imate radi raznolikost v postelji, ne boste razočarani. (thoughtcatalog.com)

Srečno!

A. K. 

Vir informacij: www.relrules.comherway.netthoughtcatalog.com, womennow.in

Vir fotografij: Dainis Graveris, Unsplash