• C Novo mesto
  • 08:46
  • Ned, 26.06.2022

Če vaša simpatija na družbenih omrežjih počne te stvari, ste ji zagotovo všeč

Obstaja veliko preverjenih znakov, na podlagi katerih lahko sklepamo, če smo mu všeč. Prav tako pa obstajajo tudi znaki, ki nam tega ne povedo. Včasih smo te znake lahko razbrali s telesne govorice, očesnega kontakta, glasu in tako naprej. Ker pa dandanes vedno več časa preživljamo na družbenih omrežjih, se bomo v tem članku osredotočili predvsem na znake, ki jih opazimo preko spleta.

  1. Všečka vse vaše objave: to je eden izmed najbolj očitnih znakov, da ste mu všeč. Če niste prepričane, preprosto objavite dolgočasno fotografijo – če jo bo všečkal, ste lahko prepričane, da ste mu všeč vi in ne le vaše fotografije.
  2. Všečka tudi zelo stare objave: s tem vam da jasno vedeti, da si je vzel čas za pregledovanje vašega profila in skuša pritegniti vašo pozornost.
  3. Pogosto komentira vaše objave in tako skuša komunicirati z vami na tak način, kot je možno. Pogosteje kot komentira, večja je verjetnost, da ste mu všeč. Če komentar napiše le občasno, je verjetno preprosto samo zelo zgovoren in ne goji posebnih čustev do vas.
  4. Sledi vsem vašim profilom oziroma spletnim stranem, če jih imate. Zelo očitno ste mu všeč, če vaše poslovne objave všečka, komentira ali celo deli.
  5. Odziva se na vaše »story-e«, ki jih objavljate na različnih družbenih omrežjih. Če se odzove le občasno, se ne veselite prehitro, saj to najverjetneje ne pomeni ničesar. Če pa komentira večino vaših story-jev, je to očiten znak, da išče izgovor ali način za pogovor z vami.
  6. Pošilja vam zasebna sporočila, da se lahko pogovarja z vami. Če se bosta srečala v živo, bo z vami z veseljem izmenjal nekaj besed in vas čez nekaj časa ponovno kontaktiral preko sporočila. Seveda mu je lažje komunicirati z vami preko socialnih omrežij, saj vas tako ne rabi prositi za telefonsko številko.
  7. Pogosto vas označi na objavi in na ta način ohranja stik z vami. Še posebej radi to počnejo moški, ki so sicer introvertirani in si ne upajo direktno pristopiti do vas.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Unsplash