• C Novo mesto
  • 04:40
  • Tor, 28.06.2022

Če vaša simpatija počne to, ste ji zagotovo všeč

Na žalost je zelo zapleteno ugotoviti, če ima nekdo do nas razvita močna čustva. Če sta skupaj že preživljala čas (spolno ali pa povsem platonsko), lahko vsaj sklepate, da ste mu všeč. Ampak da ugotovite, če je v vas dejansko zaljubljen, pa je povsem drugačen izziv. Če vam tega ne pove direktno, je v bistvu praktično nemogoče vedeti, kaj se mu plete po glavi.

  1. Ste del njegovega kroga na družbenih omrežjih

Če vam je to všeč ali pa ne, so družbena omrežja dandanes zelo pomemben način komunikacije in spoznavanja ljudi. Če vas vključi na svoj profil in na primer objavi fotografijo z vami ali vas označi v komentarju, potem je to znak, da ga ni strah pokazati javnosti, da se z vami razume. To seveda ne pomeni, da vas mora vsak dan vključiti v svojo objavo. Že občasno vključevanje je dovolj, da svetu pokaže, da ste mu pri srcu.

  1. Govori o svoji prihodnosti, v kateri ste tudi vi

Seveda ne mislimo, da bo govoril o svoji poroki z vami. Lahko pa mu včasih uide kakšna misel o tem, da bodo vaši otroci izjemno prikupni ali pa da si z vami želijo na krajše potovanje v naslednjem semestru in podobno. V prihodnosti ljudje živijo svoje sanje in če vas vanje vključijo, je to precej trden znak, da imajo do vas razvita posebna čustva.

  1. Z vami je čustveno intimen/intimna

Telesna intimnost je ena stvar, povsem drugače je namreč biti čustveno intimen in tako z nekom deliti svoje najglobje skrivnosti in neprijetne resnice. Če se z vami lahko pogovarja o težkih temah, zaradi katerih je zelo prizadet, je to zagotovo znak, da je v vas zaljubljen.

  1. Za vas vedno izbere zelo pozorna darila

Čeprav ni najboljši pri kupovanju daril, si zmeraj vzame čas za razmislek in vas preseneti z nečim, kar vam veliko pomeni. Morda ste nekoč ob kavi omenili, da ste izgubili svoj najljubši rdeč dežnik in če si je to zapomnil in vam kupil ravno takšnega, ste mu zagotovo všeč.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Unsplash

 

dolenjske toplice
oglaševanje