• C Novo mesto
  • 20:01
  • Sob, 04.12.2021

Če ženske to počnejo v postelji, so bolj nagnjene k varanju svojega partnerja

Prejšnje raziskave so pokazale, da so ženske, ki pretvarjajo orgazem, nezadovoljne s spolnim življenjem, ki ga imajo s partnerjem. In to je znak, da vas bo ženska verjetno prevarala.

Če ženska dlje časa igra orgazem, bo želela svojo srečo v seksu iskati nekje drugje, je pokazala nova študija. Intenzivnost in količina orgazma nista vplivala na žensko željo po goljufanju, vendar je daljše obdobje igranja orgazma vplivalo na njeno željo po izpolnjevanju spolnih potreb zunaj razmerja. Seksualna terapevtka Tammy Nelson je za britanski The Sun razkrila, daje več kot 50 odstotkov žensk med spolnim odnosom pretvarjalo orgazem, kar 80 odstotkov od njih pa jih je to priznalo na glas.

Bodite pozorni

»Večina žensk potrebuje neposredno stimulacijo klitorisa med 7 in 45 minutami, in če ne pokažejo zadovoljstva s kakšno obliko fizične potrditve, niti ne boste vedeli, ali ste približno blizu,« Nelsonova pojasnjuje rezultate raziskave. Prejšnje raziskave so namreč pokazale, da so ženske, ki pretvarjajo orgazem, nezadovoljne s spolnim življenjem, ki ga imajo s partnerjem. Prav tako redkeje govorijo ali pa sploh ne govorijo o svojih spolnih željah, kar spodbuja iskanje užitka drugje.

Študija

Študija je bila izvedena na 138 ženskah in 121 moških v heteroseksualnih razmerjih. Vprašanja so temeljila na njihovih spolnih navadah, spolni izpolnitvi, menopavzi in varanju.

N. D.; Foto: Pixbay