• 23.2C Novo mesto
  • 17:23
  • Sob, 24.08.2019

Čudne navade sosedov: v kuhinji je tehtala svoje prsi

Za štirimi stenami se dogaja marsikaj, tudi kaj takšnega, s čimer se najbrž ne gre hvaliti. Lahko pa s tem nasmejimo svoje sosede, če nas slučajno opazujejo. Tako so Britanci razkrili najbolj nenavadne stvari, ki jih njihovi sosedje počnejo v svojih domovih.

LONDON – Eno od britanskih podjetij je raziskalo, katere so najbolj čudne stvari, ki so jih Britanci slučajno oziroma nehote videli pri sosedih. Nekatere njihove pripovedi so res bizarne, spet druge naravnost smešne.

Tako je nekdo povedal, da je skozi okno videl sosedo, kako svoje prsi tehta na kuhinjski tehtnici. “Ne vem, po katerem receptu je to počela,” je dodal v šali, medtem ko je drugi razkril, kaj je videl, ko je nekoč sprehajal svojega psa: “Sprehajal sem psa in skozi okno bližnje zgradbe videl žensko, kako svojega moža kot psa sprehaja po dnevni sobi.”

Med sosedi lahko tako najdemo tudi takšne, ki imajo celotne stene polepljene s podobo Justina Bieberja in celo takšne, ki svojo večerjo radi delijo s hišnimi ljubljenčki – in to tako, da jih posedijo za mizo poleg sebe in vsi skupaj večerjajo.

In razkrili so še tale primer: “Od nekdaj sem vedel, da so mu všeč sove, nisem pa vedel, da te živijo skupaj z njim. Neko jutro sem zajtrkoval in pogledal skozi okno, sosed pa je prav tako zajtrkoval – s sovo na glavi,” je povedal še en šokirani sosed. Le kaj bi o bizarnih navadah svojih sosedov vedeli povedati Slovenci? Vir: Daily Mail, M. S.