• C Novo mesto
  • 03:52
  • Čet, 29.02.2024

Da vam nekdo laže, lahko ugotovite glede na njegov horoskop, preverite

Različne kretnje in telesna govorica nas vse izdajajo, kadar lažemo. Astrologija pa trdi, da je za vsako astrološko znamenje neka telesna govorica prav značilna. Na podlagi tega, kaj je nekdo po horoskopu, lahko torej od sedaj naprej ugotovite, ali vam ta oseba laže. Preverite.

Oven

Ko oven laže, se bo obnašal zelo nonšalantno in bo naredil vse, da izpade karseda samozavestno. Ponavadi mu dobro uspeva, a če ga boste podrobneje spremljali, boste čez čas ugotovili, da laže takrat, ko se preveč trudi.

Bik

Bik laže zelo previdno. V svoje laži bo vključik ogromno nepomembnih detajlov, da bodo izgledale pristne. Pretvarjal se bo, da razmišlja o tem, kar bo rekel, čeprav si je v glavi že zdavnaj ustvaril zgodbico, ki vam jo bo napletel.

Dvojčka

Dvojček je zelo slab lažnivec kljub temu, da nenehno laže. Zanj je značilno, da je zelo previden s svojimi besedami, česar pri njem sicer nismo vajeni.

Rak

Rak zelo redko laže, je eno najiskrenejših in najpoštenejših astroloških znamenj. Ne mara niti belih laži, zato se mu na več kilometrov vidi, ko laže. Ponavadi mu je ob tem zelo nelagodno, kar pokaže s telesno govorivo.

Lev

Lev je zelo samozavestno znamenje, tudi pri laganju. Je zelo vplivna oseba, ki zna prepričati praktično kogarkoli karkoli. Ko lev laže, se bo na vse pretege trudil, da boste začeli dvomiti o svojih dejanjih in sebi.

Devica

Za devico je pozornost majhnim detajlom najbolj pomembno. Tako kot je urejeno njeno življenje, so urejene tudi njene laži.

Tehtnica

Tudi tehtnice veljajo za zelo slabe lažnivce, ki se hitro izdajo. Ko lažejo, postanejo živčni, težko se nahajajo v istem prostoru z vami. Zato veliko lažje lažejo na daljavo, na primer po SMS-jih.

Škorpijon

Škorpijon redko laže, saj rad ljudem pove stvari takšne, kot so, ne glede na vse. Ko laže, pa je zelo prepričljiv, zato ga težko dobite na laži.

Strelec

Za strelca so značilne zelo kratke, mimobežne laži. Če neko stvar le omeni in se ji ne posveti, je zelo možno, da se je zlagal.

Kozorog

Kozorog je še eno znamenje, ki zna odlično lagati, saj obvlada brezizrazen obraz.

Vodnar

Vodnar ne mara laži, zato ga pri laganju pogosto začne grabiti panika. Izda se tako, ker se preveč zagovarja in opravičuje.

Ribi

Ribe so lahko včasih zelo dobri lažnivci, včasih pa zelo slabi, odvisno od laži, ki jo povedo. Skoraj nemogoče je določiti nekakšen vzorec ali znake, ki jih kažejo ob laganju.