• C Novo mesto
  • 19:20
  • Pet, 22.09.2023

Ecoresort Velika planina vabi na oddih

Pred kratkim se je ob vznožju Velike planine, v vasi Godič pri Kamniku, odprlo novo turistično naselje Eko resort pod Veliko planino.

Lokacija, v katero je umeščen resort, je v osrčju narave, ob reki Kamniška Bistrica. Edinstvena lega, svež gorski zrak in neokrnjena narava so naravne vrednote, ki so odlično izhodišče za to, da bodo gostu lahko ponudili nepozabno izkušnjo in doživetje.

Rdeča nit resorta je simbolika Velike planine, s katero gostu približajo tradicijo in njeno etnološko vrednost. Bivalne hišice sledijo arhitekturi pastirskih koč, prav tako tudi celotna zasnova etnološko obarvanega resorta. 0015_eco_resort

Eko resort pod Veliko planino ponuja počitnikovanje v popolnoma naravnem okolju, z visokim nivojem udobja z dodatno ponudbo pa sledijo merilom in zahtevam sodobnega turista.

Ponudba resorta temelji na pridelavi lastne ekološke sezonske zelenjave. Na kmetiji v malem, ki je prav tako umeščena v resort, goste seznanijo s slovenskimi in lokalnimi avtohtonimi živalmi, tako odraslim kot otrokom pa na delavnicah predstavijo tradicionalne običaje in navade, kot so molža krave, pridelava sirov, nega živali ipd. 0077_eco_resort

V mini wellnessu se bodo gostje lahko sprostili v savnah in na masažah.

Z dejavnostmi v Eko resortu pod Veliko planino pričarajo prijazno vzdušje družinam in posameznikom. Z doživljajskimi etnološko obarvanimi aktivnostmi, ki temeljijo na trajnostno naravnanih elementih, skrbijo prav za vse generacije. Vsakdo bo našel kotiček za mir, doživetja in aktivnosti.

Nastanitve so mogoče v lesenih hišicah, ki so opremljene s spalnico, kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico.

0089_eco_resort0087_eco_resort0046_eco_resort

Za rezervacijo izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bodo pravo ponudbo za Vas !