• 17.4C Novo mesto
  • 14:02
  • Tor, 29.09.2020

Valentinovo je tu, preberite, kaj vam napoveduje horoskop

Valentinovo je že tik pred vrati! Ali vas zanima, ali se s simpatijo ujemata? Če ste samski, ali bi radi vedeli, s katerimi znamenji se naravno razumete? Berite dalje …

Oven

Tudi v ljubezni velikodušni in radodarni ovni se v zadevah srca načeloma najbolje ujemate z dvojčki, levi, vodnarji in strelci. Slabše kaže razmerjem s čustvenimi raki in trmastimi kozorogi, ki so za ovne najmanj kompatibilni. (www.compatible-astrology.com)

Bik

Biki se odlično ujemate z devicami, tehtnicami, škorpijoni in raki. Rak in bik skupaj tvorita eno izmed najbolj kompatibilnih razmerij, pazite le, da se ne boste preveč izgubili drug v drugem. Načeloma ni dobra ideja, če se zapletate v razmerja z ribami. (www.astrology-insight.com)

Dvojčka

Dvojčki se, kot že rečeno, dobro ujemate z ovni, pa tudi levi, strelci in raki. Kombinacija zračnega in ognjenega znamenja tukaj resnično deluje v vaš prid: ognjena znamenja čutijo naravno privlačnost do energetičnih dvojčkov. To je lahko priložnost za harmonično in simbiotično razmerje. (horoscopes.lovetoknow.com)

Rak

Romantični raki se najbolje ujemate z biki, devicami, škorpijoni in ribami. Z ribami najmanj kompatibilni znaki so ovni in tehtnice, ki lahko s svojo pragmatičnostjo kdaj zjezijo zasanjane rake. (www.compatible-astrology.com)

Lev

Levi se odlično ujemate z odločnimi ovni in biki, pa tudi s strelci in dvojčki. Sploh lev in oven skupaj tvorita odlično kombinacijo, ki zagotavlja strastno spolno življenje. Levom ugaja, da so v središču pozornosti, vendar morajo včasih popustiti in tudi partnerju pustiti, da zasije. (www.astrology-online.com)

Devica

Analitične device se najbolje ujemate z raki, ki vas lahko pomirijo v trenutkih živčnosti. Prav tako se dobro ujemate z biki, s katerimi si delite globoko skrb za partnerja, in ambicioznimi kozorogi. Device se prav tako – kakšno presenečenje! – dobro ujemate z devicami. Device ste med najboljšimi znamenji, ko pride do uspešne komunikacije, in dve devici skupaj lahko z dobro komunikacijo premagata vse partnerske prepreke. (www.purewow.com)

Tehtnica

Premišljujoče tehtnice se odlično ujemate z dvojčki, vodnarji, levi in strelci. Po drugi strani se ne ujemate dobro z raki, ki težko trpijo vašo veliko potrebo po svobodi in osebnem prostoru. (www.astrology-online.com)

Škorpijon

Škorpijoni so eno izmed najbolj strastnih znamenj v zodiaku, in ko pride do razmerij, ima to lahko tako pozitivne kot tudi negativne posledice. Najbolje se razumete z raki, ki so prav tako zelo romantični in se bodo v razmerjih zelo potrudili, dobro pa vam gre tudi s kozorogi, s katerimi si delite močno delovno etiko in občutek odgovornosti. Najslabše se razumete z dvojčki, ki so navadno bolj odprti in tudi hitro pozabljajo, medtem ko vi le težko odpuščate. (www.yourtango.com)

Strelec

Strelci ste po navadi odprte narave in zlahka navezujete razmerja z različnimi znamenji. Najbolje se razumete s tehtnicami, s katerimi pogosto tvorite perspektivna in uspešna razmerja. Poleg tega se dobro razumete tudi z ovni in dvojčki. Načeloma se strelcem splača izogibati razmerjem z devicami, biki in škorpijoni. (horoscopes.lovetoknow.com)

Kozorog

Ambiciozni in praktični kozorogi se dobro razumete z biki, ribami in devicami, najslabše pa vam gre z ovni, vodnarji in levi. Zanimiv je primer kozoroga in kozoroga, ki se lahko odvije na več načinov; po eni strani imata dva kozoroga podoben način razmišljanja, po drugi strani pa jima lahko v razmerju zmanjka strasti in spontanosti. Lahko se jima tudi zgodi, da se preveč osredotočita vsak na svojo kariero, da bi vložila dovolj časa v razmerje. (www.astrologycompanion.com)

Vodnar

Vodnarji se dobro razumejo z vsemi, po drugi strani pa jim je včasih težko priti blizu. Najbolje se ujamejo z drugima dvema zračnima znamenjema, dvojčki in tehtnicami. (www.astroreveal.com)

Ribi

Romantične in skrbne ribe se najbolje dopolnjujete z bolj praktično orientiranimi kozorogi in biki, dobro pa vam gre tudi z strastnimi škorpijoni in raki. Najslabše se razumete z dvojčki in strelci. (www.compatible-astrology.com)

Srečno!

A. K.

Vir fotografij: Unsplash

Valentinovo je tu, preberite, kaj vam napoveduje horoskop
1 od 4
Kliknite na sliko za prikaz celotne slike.