• 13.03C Novo mesto
  • 03:33
  • Ned, 07.06.2020

Horoskop napoveduje nove priložnosti (11. maj – 17. maj)

Kaj nam prinaša maj? Bodite na tekočem in se poučite, kaj horoskop napoveduje vašemu znamenju v prihajajočem tednu!

Oven

Pred vami je teden, v katerem se boste morda počutili nekoliko zmedeni na področju ljubezenskega življenja; oklevali boste med različnimi možnostmi. Če niste prepričani, ali je vaša simpatija prava oseba za vas in ali se splača narediti naslednji korak, lahko poskusite pretehtati pluse in minuse. Ne ukvarjajte se toliko s fizično platjo zmenkarij, ampak se raje osredotočite na iskanje duhovne povezave.

Bik

Kar pogumno! Ta teden se boste znašli pred izzivom, vendar se ga lotite z mirno glavo; napredujte počasi in ne zaletavo, pa boste zaključili vse delo, ki je pred vami. Hitenje vas ne bo pripeljalo do zaželenih rezultatov. Pandemija je morda spremenila tok vašega življenja, vendar ne pustite negativnim čustvom, da vas zaustavljajo na vaši poti. Osredotočite se na svoje zdravje in ohranite notranje ravnotežje.

Horoskop za ta teden napoveduje nove priložnosti.

Dvojčka

Teden boste začeli harmonično, z dobro energijo in uspehom, še posebej na ljubezenskem področju. Počutili se boste bolj kreativne kot navadno. To je dober čas za posvečanje razmerjem, pa naj bodo ta romantična, prijateljska ali pa v okviru družine. Od sredine tedna naprej boste posvečali več pozornosti delu.

Rak

Tisti, ki ste v zvezi – to je odličen čas, da posvetite več pozornosti komunikaciji s svojim partnerjem oz. partnerko. Bodite odprti glede svojih čustev in jih delite s svojo ljubljeno osebo, in vajina vez bo postala še močnejša. Tudi če vam bo finančno šlo dobro, se nikar ne bahajte pred drugimi. V službi se boste soočili z novim izzivom, ki bo zahteval vašo pozornost.

Lev

Pred vami je izzivov poln teden. Morda boste izkusili porast na področju stroškov, zato se izogibajte nepotrebnim nakupom. Ne pozabite na svoje razmerje; v tem stresnem času je še posebej pomembno, da pazite na ohranjanje komunikacije s partnerjem oz. partnerko. Če ste v razmerju že dlje časa, je to dober čas, da ljubljeno osebo razveselite s spontano pozornostjo.

Devica

Devica je eno izmed tistih znamenj, ki je najbolj predano neprestanemu procesu učenja in nenehnega pridobivanja znanja. V tem smislu je to dober čas za vas, še posebej če ste trenutno udeleženi v kakršnemkoli študijskem procesu. Z nekaj dobrega načrtovanja lahko zdaj zasejete seme uspeha, katerega sadove boste želi kasneje.

Tehtnica

Pred vami je teden, poln sprememb; čeprav bodo te zmotile vaše ustaljene vzorce in navade, je to dobra stvar, kot boste ugotovili sčasoma. Prav mogoče je tudi, da se boste ta teden spoprijemali z dvomi na področju vašega ljubezenskega razmerja, ali pa pomanjkanja le tega. Pomembno je, da ugotovite, kaj si zares želite.

Škorpijon

V začetku tedna boste bolj občutljivi in pozorni na čustva ljudi okoli sebe, vaša intuicija pa bo prav tako izostrena. Morda boste občutili željo po opravljanju nesebičnih dejanj, darovanju ali prostovoljstvu. Ne pozabite na postavljanje mej, pa boste preživeli bolj kvaliteten čas s svojimi ljubljenimi; morda boste potrebovali nekaj časa samo zase, za branje dobre knjige ali gledanje filma. Druga polovica tedna bo zaznamovana s pozitivno energijo, ki vas bo morda vodila k novim projektom. (astrologyking.com)

Kaj nam majski horoskop prinaša na področju ljubezni?

Strelec

Ta teden je prav mogoče, da boste v službi lovili dirko s časom, saj bo od vas pričakovano, da opravite določeno delo do roka. Tisti, ki ste v razmerju že dlje časa, ne pozabite, da ljubljena oseba potrebuje pozornost. Tudi samskim se obeta sreča; prav mogoče je, da boste ta teden naleteli na obetavno priložnost na romantičnem področju.

Kozorog

Pred vami je dober teden, poln uspeha, še posebej na romantičnem področju. Morda boste začeli razmišljati o koraku naprej v vašem razmerju, vendar pretehtajte svoje prioritete. Želja po romantičnem življenju v dvoje je lahko včasih močnejša od razuma. Ne naredite ničesar preveč impulzivnega. Ne pozabite ohranjati dobre komunikacije z družinskimi člani, in razrešite morebitne spore.

Vodnar

Teden boste začeli na dobri nogi. To je dober čas za negovanje odnosov, bodisi prijateljskih ali pa v okviru družine. Če ste v odnosu, je to tudi dober čas, da še poglobite svojo vez s partnerjem oz. partnerko. Tudi samskim se obetajo nove možnosti. Počutili se boste samozavestne in privlačne, in to bodo opazili tudi drugi. V drugi polovici tedna boste posvetili več pozornosti delu, kjer boste pokazali močno delovno etiko in predanost podrobnostim.

Ribi

V sredo boste občutili novo energijo, ki vam bo omogočila, da boste pogumno zasledovali svoje karierne cilje ali pa priznali svoja čustva nekomu, ki vam je že dolgo všeč. Tisti, ki ste v zvezi že dlje časa, boste morda razmišljali o tem, da bi se preselili skupaj; pomembno je, da premislite, ali so vajine navade preveč različne in bi to lahko vodilo k težavam v vzpostavitvi skupnega gospodinjstva.

Veliko sreče!

A. K.  in ostali viri: tarot.com, astrologyking, astroyogi, ganeshaspeaks, …

Vir fotografij: Unsplash