• -2.15C Novo mesto
  • 02:59
  • Čet, 28.01.2021

Horoskop razkriva nove izzive! (18. maj – 24. maj)

Kaj nas ta teden čaka v ljubezni, odnosih in na kariernem področju? Naj vas nič ne preseneti!

Oven

Danes in jutri je dober čas za razmislek o svojem preteklem in sedanjem položaju in kako želite napredovati v prihodnosti. Ne delajte impulzivnih odločitev, raje razmislite, kaj vam bo prineslo dolgotrajne rezultate. V sredo, četrtek in petek se boste morda soočili z nekaterimi spremembami, ki bodo imele dolgotrajni učinek.

Kaj nam prinaša tedenski horoskop?

Bik

Ta teden je še posebej pomembno, da poslušate tudi svojo intuitivno stran. Bodite pozorni na znake okrog vas, telesno govorico in mimiko. Ne pozabite, nebesedna govorica je lahko včasih izjemno zgovorna, ko pride do razkrivanja pravih misli in namenov ljudi. Če imate občutek, da nekaj ne gre po načrtu, ne ignorirajte svojega šestega čuta in preverite, kaj se dogaja. Počutili se boste navdihnjene in kreativne.

Dvojčka

To je dober teden, da se osredotočite nase in na svoje potrebe. V sredo se boste morda počutili soočene z izzivom, ki ga niste pričakovali, npr. novim projektom v službi. To je tudi dobra priložnost, da proti koncu tedna premislite, kako lahko svoje profesionalno življenje naredite manj stresno. Poskusite biti pripravljeni vnaprej.

Rak

Občutili boste skušnjavo po ostajanju v zloglasni coni udobja, vendar jo poskusite premagati. Pomembno je, da se soočite s svojimi izzivi, še posebej tistimi, ki jih odlagate že dlje časa; če jih boste še naprej prelagali na jutri, se jih ne boste rešili, tako da kar pogumno. Po dolgem dnevu se ne pozabite sprostiti in si spet napolniti baterije.

Lev

Danes in jutri je dober čas za razmislek o tem, katere korake lahko naredite v prihodnosti in kaj bi vaše življenje lahko naredilo bolj polno. Prepričajte se, da ste v krogu ljudi, med katerimi se počutite udobno in varno, tako na osebnem kot tudi profesionalnem področju. Bodite kritični tako do svoje skrite motivacije kot tudi do namenov drugih ljudi.

Horoskop za maj napoveduje pestro dogajanje tako na profesionalnem kot tudi osebnem področju.

Devica

Device, to je vaš srečni teden! Zdelo se vam bo, da vam gre vse kot po maslu. Na profesionalnem področju boste videli napredek, in veselilo vas bo, da vaš načrt napreduje. Poznanstva vam bodo prišla prav, pa tudi na finančnem področju vam kaže dobro.

Tehtnica

Ta teden boste morda občutili več težav z izražanjem svojih čustev. Načeloma vam bo pomagalo, če ste iskreni glede svojih občutkov in ne zadržujete stvari zase; tako boste ustvarjali boljšo podlago za svoje odnose v prihodnosti. Ostanite organizirani in poskusite predvideti različne možnosti.

Škorpijon

To je dober čas, da vzamete zadeve v svoje roke in preverite svoje finančno stanje. Prav mogoče je, da boste ugotovili, da ste v zadnjem času porabljali več, kot bi smeli. Usedite se s svojimi računi, preverite svoje izdatke, uredite svoje finance in v prihodnjih dneh ne opravljajte nobenih nepotrebnih nakupov.

Danes ali jutri boste morda prejeli nenavadno ponudbo ali predlog s strani prijatelja ali sorodnika; vzemite si čas za razmislek, ne reagirajte impulzivno in premislite, ali ima smisel za vas. Priporočilo s strani prave osebe vam lahko pomaga, da boste prejeli zasluženo spoštovanje in stopili korak bližje svojim ciljem.

Kozorog

Pred vami je teden, poln izzivov, v katerem boste morali v službi dati vse od sebe; prav mogoče je, da vas čakajo nadure. Kljub temu boste ugotovili, da imate še vedno energijo tudi za pogovor s prijatelji. Konec tedna poskusite pustiti poklicne obveznosti za sabo in se sprostiti med še kako zasluženim počitkom.

Vodnar

Ta teden se boste počutili bolj romantične kot navadno. Morda boste prejeli sporočilo od osebe, za katero ste mislili, da je med vama že vse končano. Po drugi strani se vam obetajo tudi nove simpatije, in morebiti boste imeli težave z izbiro med novo in staro simpatijo. Proti koncu tedna posvetite nekaj časa kreativni in zabavni dejavnosti oz. hobiju, ki bo obudil otroka v vas.

Ribi

To je dober čas, da posvetite pozornost svoji kreativni plati. S pravim odnosom, ciljem pred očmi in dobro finančno osnovo lahko pridete daleč. Ne pozabite poslušati svojega srca, in dovolite si biti oseba, kakršna si želite biti. Delite svoja čustva z drugimi, vendar ne pozabite ohranjati mej.

A. K.

Vir informacij: Astro Weekly, Eugenia Last, www.astrology-zodiac-signs.com, www.horoscopefriends.co.uk, www.purewow.com,

Vir fotografij: Unsplash