• 10.63C Novo mesto
  • 03:16
  • Pon, 28.09.2020

Horoskop razkriva, kaj vas čaka v začetku novega leta?

Kaj imajo zvezde za vas v načrtu ta mesec? Kakšen zasuk vas čaka v ljubezenskem življenju? Kaj pa v službi? Česa se morate paziti in česa se splača veseliti? 

Oven

Leto 2020 se bo za ovne začelo v velikem slogu. Leto boste začeli ambiciozno, kar lahko morda povzroči, da boste pozabili na nekatere obveznosti, ki vas čakajo doma. Mikalo vas bo potovati, vendar vas bodo morda zavirali strahovi; če bi lahko, bi že bili daleč stran na kakšni plaži. Najprej se posvetite svojim zadolžitvam, nato pa si lahko privoščite tudi nekaj dobro zaslužene zabave. (wisehoroscope.org)

Bik

Začetek leta vas bo navdihnil za iskanje novega znanja in veščin, in prav mogoče je, da boste v svojem iskanju spoznali novo osebo, ki ima podobna zanimanja kot vi. Najverjetneje bo šlo le za prijateljstvo, ne za ljubezensko razmerje, vendar vas bo veselilo, da ste spoznali nekoga, ki deli vaša zanimanja. Po počitnicah je prav mogoče, da se boste lotili rekreacije, da bi pokurili odvečne kalorije, ki so se nabrale pred prazniki. (skyhoroscope.com)

Dvojčka

Na začetku leta se dvojčkom še posebej splača, če ste bolj pazljivi z denarjem, saj se vam lahko zgodi, da boste imeli nepričakovan izdatek. Izogibajte se prepirom s partnerjem ali partnerko in poskusite stvari rešiti po mirni poti in s kompromisi. Karierno je to mesec, v katerem se lahko dokažete v službi, če boste ob soočenju z novimi profesionalnimi izzivi zrelo reagirali. (astroved.com)

Rak

Januar bo mesec sprememb za rake. Morda se boste morali soočiti z novimi izzivi, vendar bodo spremembe dobre in lahko pospešijo vaš napredek. Januar je tako dober čas za začetek novih projektov. Vaš napredek bo hitrejši, če boste delali v timu in se naučili sodelovati z drugimi – več glav več ve. Razmislite, kako vas lahko skupno delo pripelje dije. (sunsigns.org)

Lev

Januar bo mesec za ljubezen, še posebej začetek januarja. Če ste samski, je to idealen trenutek, da spoznate nekoga novega, saj vam bo šlo zapeljevanje dobro od rok. Sprostite se in poskusite ne analizirati vsega; januar je mesec, v katerem je še posebej pomembno, da imate vsa področja svojega življenja v dobri harmoniji in uživate sadove svojega dela. (free-horoscope.com)

Devica

Začetek leta bo za device dober na različnih področjih, tako na kariernem kot tudi ljubezenskem. Na profesionalnem področju boste želi rezultate svojega trdega dela, v razmerju pa lahko pričakujete stabilnost in harmonijo. Tudi če v tem trenutku še niste v razmerju, vam bo na ljubezenskem področju šlo dobro od rok. (skyhoroscope.com)

Tehtnica

Začetek leta 2020 bo za tehtnice pomenil ključen poudarek na razmerjih v družini, ki bodo zahtevala vašo pozornost. Čeprav bo začetek januarja morda težak, nikar ne obupajte, saj se bo situacija z nekaj skrbi in truda z vaše strani postopoma popravila. Na kariernem področju ne bodite individualisti – v sodelovanju z drugimi boste opravili več. (sunsigns.org)

Škorpijon

Januar bo naporen mesec za škorpijone, saj boste morali trdo delati, da bi dosegli zaželjene rezultate. To ni čas, da bi se držali nazaj, saj se vam lahko pretirana brezskrbnost maščuje v prihodnosti, na njen račun pa lahko izgubite dobre priložnosti. Vaše zdravje bo zaradi povečane doze stresa morda pod udarom, zato mu posvetite primerno pozornost. (astroved.com)

Strelec

Januarja morate strelci pazljivo izbirati. Na obzorju bo nekaj novih priložnosti, vendar bodite prepričani, da vas resnično vodijo v pravo smer, preden se odločite za karkoli. Ne bodite impulzivni in temeljito premislite svoj naslednji korak. Na ljubezenskem področju boste morda naredili korak naprej in začeli delati nove načrte za prihodnost. (321horoscope.com)

Kozorog

Januar se bo za kozoroge začel v zares velikem slogu. Pričakujete lahko uspehe tako na profesionalnem kot tudi ljubezenskem področju. Začetek leta bo romantičen, v prvih dneh januarja pa se vam lahko zgodi, da se boste v službi srečali s kompleksnim izzivom. Počutili se boste kreativne in ne bojte se dati vse od sebe, pa boste želi rezultate. (astrologyclub.org)

Vodnar

Januar je za vodnarje čas za refleksijo. Ustavite se za trenutek in globoko zajemite sapo; nikamor se vam ne mudi. Vzemite si čas za svoje bližnje, družino in prijatelje. Januar bo za vas dokaj miren mesec, v katerem se vam ni treba bati stresa. Zaupajte svoji intuiciji, ki vas bo pogosto vodila po pravi poti, pa naj se gre za profesionalno ali osebno področje. (321horoscope.com)

Ribi

Januar bo za ribe mesec osebne rasti in napredka, še posebej na področju kariere, vendar nikakor ne smete pozabiti dati dovolj pozornosti tudi osebnemu področju in odnosom, ki lahko sicer utrpijo škodo. Samski ne boste imeli nobenih težav pri formiranju novih intimnih odnosov, večje težave vam bo povzročalo vzpostavljanje bolj resnih in trajnih vezi.

Srečno!

A. K.

Vir fotografije: DarkWorkX za Pixabay