• 13.53C Novo mesto
  • 02:54
  • Ned, 07.06.2020

Horoskop seksa za leto 2017 – 2. del

Horoskop, ki napoveduje, kakšno spolno življenje vas čaka v letu 2017, ste lahko ovni, biki, dvojčki, raki, levi in device že prebrali, zdaj pa nadaljujemo z napovedjo za še preostalih šest nebesnih znamenj. Berite naprej, če vas zanima seksi horoskop letošnjega leta!

Preberite tudi: horoskop seksa za prvih šest nebesnih znamenj!

Horoskop: tehtnica

Tehtnici veliko pomeni dolga predigra, vesele so tudi dvoumnih SMS-sporočil, ki spodbujajo domišljijo. Seksu raje reče ljubljenje, neposrednost ali celo grobost pa jo odbija. Rada zapeljuje na dolge proge in uživa v napetosti, ki pri tem nastaja. V tem letu horoskop tehtnici napoveduje več snubcev in ponudb. Spolnosti ji ne bo manjkalo, razen če se bo zavestno odločila drugače. Že februarja se tehtnica utegne prepustiti zunajzakonski aferi, morda celo iz kljubovanja partnerju, saj se bo počutila zanemarjeno. Izbruh čustev in strasti pa tehtnici horoskop napoveduje od septembra naprej, ko bo tehtnica uživala brez meja in predsodkov.

Telesno temperaturo bo tehtnici letos dvignil bik, zaradi katerega utegne vse postaviti na kocko, morda pa bo obžalovala seks z levom. Zdelo se ji bo, da jo je lev izkoristil.

Horoskop: škorpijon

Škorpijon spada med najbolj strastna znamenja, ki pri spolnosti podira tabuje in meje. V vsem želi preseči samega sebe, tudi v seksu, uživa v oralnih užitkih, seksi igračkah in ob gledanju žgečkljivih filmov, tuj mu ni niti seks na javnih mestih. Horoskop pravi, da bo letos za škorpijona zanimiv zlasti januar, ko se bo moral še posebej truditi, da pomiri svoj libido. Horoskop škorpijonu napoveduje morebitno sedenje na dveh stolih hkrati, nekje v drugi polovici leta pa bo ugotovil, da seks še zdaleč ni vse, kar je v odnosu pomembno.

Telesno strast bo škorpijon letos okusil s tehtnico, vendar pa bo ta romanca skrivna in zato še toliko slajša. Ga bo pa hladnega pustil vodnar.

Horoskop: strelec

Strelec se letos najbrž ne bo mogel pohvaliti z velikim seksualnim apetitom. Rad ima igro, avanturo, drugačnost in nepredvidljivost, letos pa bo postal opreznejši in bolj premišljen. Horoskop škorpijonu februarja napoveduje seksualni odnos iz nuje – kot način, s katerim želite dobiti to, kar potrebujete. Poleti zna biti zanj zanimiv seks s tujem, v zanimiv odnos pa se lahko spreobrne tudi srečanje s starim sošolcem. Konec tega je negotov, a morda vzklije celo ljubezen in s tem celjenje ran iz bližnje preteklosti.

Horoskop strelcu letos napoveduje, da ga lahko osvojita pristop in inteligentnost vodnarja, posteljnih aktivnosti z njim pa ne bo obžaloval. Lahko pa obžaluje zapletanje z bikom, pravijo zvezde.

Horoskop: kozorog

Kozorog zna presenetiti s svojim seksualnim znanjem in nenasitnostjo. Čeprav na zunaj deluje hladno in distancirano, ob pravih vzgibih na plan pridejo prave strasti in zadovoljstvo. Horoskop pravi, da je kozorog vzdržljiv in zvest ljubimec, ki ga vrhunec letošnjega leta čaka januarja. Lahko se zgodi, da se bo naključno srečanje končalo v postelji, pri čemer bo jeziček na tehtnici intelekt druge osebe. Tvegane poteze se kozorogu obetajo od februarja naprej – vse dokler ne bo opazil, da mu druga oseba ne more dati drugega kot spolnih užitkov.

Horoskop kozorogu napoveduje, da bo letos s postelji enakopravni in kompatibilni partner, za obujanje strasti pa se mu sploh ne bo treba posebej truditi. Za žaljivo utegne vzeti zanimivo ponudbo ovna.

Horoskop: vodnar

Vodnar potrebuje miselno stimulacijo, morda verbalno predigro in odlično komunikacijo. Morda pa letos v njegovo življenje pride oseba, ki ga ne bo zadovoljila s svojo inteligentnostjo, ampak videzom, kar bo za vodnarja nekaj povsem novega. Moral bo preseči svoja načela in morda se v spolno razmerje spusti z nekom, ki v preteklosti nikoli ne bi bil na njegovem seznamu želja. Horoskop vodnarju torej napoveduje tako imenovanega prijatelja z ugodnostmi, s katerim bo najbolj vroče prav v začetku leta.

Vodnar se bo najbolje ujel s tehtnico, pravi horoskop. Njen ne bo mogel reči ne, naj se pa izogiba raka, ki bo od vodnarja morda zahteval preveč.

Horoskop: ribi

Ribe so nežne in se rade crkljajo, uživajo v dolgih predigrah in negotovosti, kaj sledi. Rade tudi fantazirajo o ljubljenju s kakšnim zvezdnikom, njen romantični čut nima meja. Horoskop ribi napoveduje vznemirljive prve mesece leta 2017, v tem času se lahko tudi zaljubi. Oseba, ki jo bo riba izbrala, jo bo zasipala z darili in materialnimi stvarmi, pa še v postelji se bosta dobro ujeli.

Horoskop za ribo pravi, da bo v objemu leva pozabila na vse okoli sebe, po drugi strani pa ji odsvetuje zapletanje z dvojčki.

Ste se našli v svojih opisih? Če verjamete ali ne, v zvezdah je zapisano veliko, seveda pa si pripadniki istega znamenja niso enaki. Zgornji horoskop je tako lahko zanimivo branje, da bi se povsem ravnali po njem, pa ne priporočamo. Raje pustite, da vam življenje prinese, kar želi, in izberite stvari ter ljudi, ki so vam všeč – ne glede na horoskop.

Pripravila: M. S.