• C Novo mesto
  • 06:34
  • Pon, 08.03.2021

Horoskop seksa za leto 2017

Horoskop naj bi o vsakem posamezniku povedal veliko – glede na to, kdaj ste pač rojeni. Ker ste verjetno že prebrali, kaj vse vaše znamenje čaka v letu 2017, smo vam pripravili še posebno vrsto horoskopa: seksi horoskop.

Pripadnik vsakega nebesnega znamenja ima namreč svoj stil, ki zadeva intimne odnose, zvezde pa razkrivajo, s katerimi znaki se boste letos najbolje ujeli v postelji in medsebojnih odnosih.

Preberite tudi horoskop seksa za tehtnico, škorpijona, strelca, kozoroga, vodnarja in ribi!

Horoskop: oven

Uživate v lovu, ste precej neposredni in pripravljeni na takojšnjo akcijo. Tek na dolge proge vas ne zanima, pomeni vam izgubo časa. Horoskop pravi, da vas bodo letos privlačile osebe s športno postavo in svobodomiselnim nazorom, najboljše mesto za predajanje mesenim užitkom pa za vas ne bo postelja, temveč mesta, kjer obstaja nevarnost, da vas zasačijo: stranišče nočnega kluba, avtomobil … Vaš libido bo najmočnejši januarja, februarja, maja in avgusta, v teh mesecih boste še najverjetneje našli nekoga, ki vam bo ustrezal v seksualnem smislu. Lahko se zgodi, da se ne boste ustavili niti v zunajzakonskem spogledovanju, morda dobite tudi kakšno ponudbo človeka, ki je načeloma že –zaseden.

Horoskop ovnu napoveduje, da lahko najboljšega partnerja v postelji najde v dvojčku, izogiba pa naj se devicam, s katerimi oven menda ne bo začutil niti kančka kemije.

Horoskop: bik

Čeprav ste po naravi čustveni, niste nagnjeni k daljšim obdobjem spolne abstinence. V določenem obdobju tega leta boste kljub temu manj zainteresirani za posteljne aktivnosti, a nič zato. Bolj kot seksualna vas bo zanimala ljubezenska zveza. Največ ognjemeta v vaši spalnici zvezde napovedujejo za januar, februar in november. Horoskop napoveduje, da se radi ljubite po okusni večerji, ob najljubši glasbi, z osebo, ki dobro ve, kje se vas mora dotakniti. Če ste poročeni ali v dolgi ljubezenski zvezi, pa strast obudite zunaj spalnice – na neobičajnih mestih.

Zvezde pravijo, da bo biku letos nepozabno z ribo, s katero bo ravno dovolj crkljanja, strasti in nežnosti, da bo obema lepo. Horoskop biku po drugi strani odsvetuje seks s strelcem, pri katerem bo bik morda pričakoval preveč in se začel počutiti le kot predmet.

Horoskop: dvojčka

Dvojčki, to je vaše leto za seksi avanture, vroče noči in nova poznanstva. Da se z nekom zapletete, vas mora ta osvojiti s svojo duhovitostjo in inteligentnostjo. Horoskop dvojčku letos napoveduje možnost zanimivega in vročega odnosa z nekom mlajšim, še posebej vznemirljivi meseci pa bodo maj, julij in november. Ker dvojčku hitro postane dolgčas in zato nenehno išče spremembe ter nove dražljaje, mora v zakonu letos pregnati monotonost. Naj ne čaka, da ga poteči morebitna zunajzakonska avantura.

Dvojček bo letos nadzor nad seboj izgubil v bližini ovna, zaradi katerega lahko na kocko postavi nekaj, kar mu je res ljubo. Horoskop dvojčku napoveduje težave v odnosu s kozorogom, ki bo s svojimi zahtevami in velikimi pričakovanji dušil dvojčkovo družabno plat.

Horoskop: rak

Rak je v spolnosti popolnoma predan, kadar ljudi in kadar je ljubljen. Takrat je pripravljen na vse, prirojena sramežljivost pa izgine. Letos pa raku horoskop napoveduje, da bo morda presenetil samega sebe in se prepustil klicu avanture. Strast ga lahko zaslepi, a kaj, ko se to lahko zgodi ob osebi, ki raku ne more ponuditi tega, kar potrebuje. Rak se bo letos morda zaljubil in zaradi tega pristal na vznemirljiva srečanja, v katerih lahko preizkusi doslej nepoznane spolne položaje. Ob koncu leta se v rakovem življenju lahko pojavi še ena oseba, ki se bo vanj zaljubila, rak pa se bo znašel v dilemi.

Horoskop raku napoveduje seksi druženja s strelcem, ki bo znal pritisniti na prave gumbe, in odsvetuje zapletanje s tehtnico. Po seksu z njo se rak utegne počutiti izkoriščenega, morda celo prevaranega.

Horoskop: lev

Zvezde levu letos svetujejo, naj svojo srečo v ljubezni skuša najti prek družabnih omrežij ali spleta. Dobitek na loteriji spolnosti lahko leva čaka med slučajnim srečanjem na cesti, med prejetjem verižnega SMS-sporočila ali na potovanju. V spolnem življenju leva bo letos najbrž kar nekaj drame. Lev rad osvaja in se ljubi dolgo časa, ceni ustvarjalnost. Horoskop pravi, da so srečni meseci za leva februar, avgust in oktober, januarja pa lahko podleže osebi, ki ne bo izpolnila njegovih pričakovanj. Zato naj lev pazi, da se v tega človeka ne bo zaljubil samo zato, ker je trenutno morda samski.

Horoskop levu napoveduje, da ga bo očaral rak – s svojim vonjem in hojo. Z rakom lev morda letos doživi še kaj več od seksa, medtem ko naj se izogiba zvezi s poročeno osebo, še posebej, če je ta rojena v znaku ribe. Dober seks ni dovolj za življenjsko srečo.

Horoskop: devica

Devica zna biti popolna – tudi v postelji. Letos bo svoje intimne veščine le še izpopolnjevala, tako da ne bo težav s kakšnim korakom naprej (morda seks v troje ali predajanje strastem v javnosti). Devica bo letos seksualno najsrečnejša v januarju, septembru in oktobru. Iz nekega običajnega poznanstva se pri devici lahko razvijejo tudi močnejša čustva, ki jih bo ta sprva potiskala na stran, a sčasoma najbrž le spoznala, da se je zaljubila. Zaradi takih dogodkov bo devica, tako pravi horoskop, letos pripravljena zapustiti dolgoletnega partnerja in pozabiti na bivšo ljubezen.

Devica pada na škorpijone in letos ne bo nič drugače. Ne le užitek, škorpijon bo v devici prebudil tudi globlja čustva. Drugačna zgodba pa se lahko zgodi z levom. Kar bo sprva videti kot dober seks, se lahko sčasoma spremeni v čustveno izsiljevanje, česar pa si devica najbrž ne želi.

Tistim, ki ste se našli v zgornjih opisih, želimo vso srečo v ljubezenskem življenju, preostali pa si boste seksi horoskop za svoje znamenje lahko prebrali v prihodnjih dneh.

Pripravila: M. S.