• C Novo mesto
  • 23:45
  • Pet, 12.08.2022

Izogibajte se jih – ta astrološka znamenja se izredno slabo obnesejo v razmerjih

Nekateri ljudje preprosto niso za razmerja. Vam je kaj znano? Ste že imeli izkušnje s takšnimi osebami? Stavimo, da so bile po horoskopu nekaj od spodaj naštetega.

Oven

Žal je vašega odnosa konec, še preden se sploh dodobra začne. Nikoli ne razmišljate premišljeno, velikokrat se zgodi, da se ozirate le na svoje želje, partnerja pa sploh ne upoštevate. Tega se v tistem trenutku ne zavedate, kasneje pa je prepozno. Delate načrte, ki sploh ne vključujejo vaše ljubljene osebe, ko vas sooči s problemi, ki jih imate, pa ste naenkrat presenečeni. Zelo malo vlagate v zvezo, ne zavedate se, kaj imate, dokler razmerje traja. Šele, ko se konča, vam je žal in se začnete zavedati svojih napak, vendar v večini primerov žal niso popravljive. Povsem normalno je, da si vzamete čas zase in svojo svobodo, vendar do zdrave mere. Pazite, da partnerja ne odrežete povsem iz svojega življenja, ker ga boste s takšnim obnašanjem odrezali za vedno.

Lev

V razmerjih ste ponavadi zelo sebični, ne znate sklepati kompromisov. Sebe zmeraj dajete na prvo mesto, za partnerja pa naredite nekaj lepega samo takrat, ko imate od tega tudi osebno korist. Priznajte, da je res. Le redko pomislite, da bi naredili uslugo ali pa pripravili presenečenje za partnerja, od katerega vi ne bi imeli prav nobene koristi. Najbolj v zvezi občudujete sebe, prav tako od partnerja nenehno pričakujete pohvale in lepe besede, medtem ko vračate bolj redko.

Tehtnica

Nenehno se obračate po vetru. Na vse načine si želite ustrezati svojemu partnerju, hkrati pa s tem izničujete možnosti, da bi se predstavili takšni, kot ste v resnici. Z vami je nemogoče biti v iskrenem razmerju, ker ste zelo redko zares iskreni. Prav je, da se na začetku ne predate ravno vsakomur, ampak partnerju, s katerim ste skupaj že dolgo in si tudi želite ostati z njim, se morate pokazati v pravi luči. Sicer vajina zveza ni iskrena.

Strelec

Resna razmerja niso za vas. Želite si raziskovati, preizkušati nove stvari, spoznavati nove ljudi. Ob vaši nemirni naravi, ki v življenju vedno išče nova vznemirjenja in izzive, se bo skoraj vsak partner počutil zapostavljeno in manjvredno. Zna se zgoditi, da slej ko prej spoznate drugo osebo, ki vas bo v tistem trenutku vznemirjala bolj in boste zaradi tega razmerje tako ali tako končali. Strelec je astrološko znamenje, ki se zelo težko ustali, ker nenehno išče nekaj razburljivega, čeprav na koncu nikoli ni zares zadovoljen. Poskušajte dojeti, da vsaka nova stvar enkrat postane manj vznemirljiva, kot je bila na začetku, ko je še niste dosegli. Prav je, da imate raziskovalni duh in željo po spoznavanju sveta, vendar pazite, da zaradi tega ne spustite iz rok osebe, ki je ne bi smeli.

NaDlani.si; Foto: Pexels

mkt sevnica