• C Novo mesto
  • 07:35
  • Ned, 03.03.2024

Izpoved Slovenke: “Tašča ovohava moje perilo, kaj naj storim?”

Na slovenskem forumu se je neka uporabnica obrnila po pomoč bralcev, saj se je znašla v sila nerodni in neprijetni situaciji. Trdi, da je svojo taščo zalotila, kako ovohava njeno umazano perilo.

Taščo je zalotila pri ovohavanju perila

“Včeraj sem taščo zalotila pri ovohavanju mojega umazanega spodnjega perila. Ker nisem vedela kaj naj rečem, sem se rajši prav potihem umaknila. Živimo v istem kraju, tašča ima ključe našega stanovanja, za vsak slučaj in ker nam proti plačilu, včasih pospravi stanovanje. Že nekajkrat se mi je zdelo, da je perilo v mojem predalu drugače pospravljeno, pa tudi v košari z umazanim perilom sem dobila, da so bile stvari, ki sem jih ravno odvrgla, čisto na dnu, tiste od pred dveh ali treh dni pa na vrhu. Mislila sem da se mi meša,” je zapisala na forumu.

Mož ji ne verjame

Pravi, da ji mož ne verjame in da je njena tašča sicer povsem prijetna ženska, vendar je od sedaj naprej ne more več normalno sprejemati, saj ji je nerodno in jo preplavlja ogromno mešanih občutkov.

“Rada bi ji dala vedeti, da vem, kaj dela, da je zame to nesprejemljivo, da tega ne morem sprejeti, a je kljub temu ne bi rada odgnala. Je le mama mojega moža in babica mojim otrokom. Kako naj se je lotim?” uporabnica foruma obupano prosi za pomoč.

Ostali uporabniki so ji priskočili na pomoč z različnimi nasveti; od tega, da naj nastavi kamero, zamenja ključavnico na vratih, si “izposodi” taščin ključ in ga nikdar več ne vrne, do tega, da naj se s taščo sooči ali pa ji pusti kakšno skrito provokativno sporočilce. Kaj bi obupani uporabnici foruma svetovali vi?