• C Novo mesto
  • 13:22
  • Pet, 19.04.2024

Si želite naučiti novega tujega jezika?

Bonjur, Guten tag, Hello, Lorem, Ciao, Cześć, Hola, Mahalo, Hoy, Goddag…. Pa ne razumete vsega?

Imamo rešitev za vas. Preverili smo ponudbe tečajev tujih jezikov, med različnimi ponudniki.

Znanje tujih jezikov je danes nepogrešljivo, cenjeno, pomembno in se po njem povprašuje. Danes vam šole za jezike nudijo možnost sodelovanja s strokovno usposobljenimi učitelji tujega jezika, pri katerih učenje poteka v sproščenem vzdušju. Tudi, če tuji jezik že znate, ga je potrebno utrditi in nadgraditi s primernimi metodami na tečaju.

Kaj smo ugotovili?

Preverili smo različne ponudnike tečajev tujih jezikov in ugotovili, da se cene tečajev tujih jezikov razlikujejo za isti obseg ur tudi do več procentov. Zanimalo nas je zakaj prihaja do teh razlik, zato smo z raziskavo nadaljevali in ugotovili, da ponudniki ponujajo različne tipe jezikovnih tečajev in v ceni pa je vštet različen obseg ur tečajev.

Pri ponudniku se pozanimajte kaj vse je vključeno v ceno

V kolikor se odločite za tečaj tujega jezika, ki traja samo 1 mesec, praviloma plačate višjo mesečno ceno, kot če boste obiskovali tečaj tujega jezika, ki traja 6 mesecev. Pozanimajte se tudi ali so gradiva in učbeniki vključeni v ceno tečaja tujega jezika. Saj v marsikateri ponudbi to ni vključeno v ceno. Če plačate tečaj tujega jezika vnaprej si boste marsikje dobili še za dodaten popust.

Znanje tujih jezikov je tudi poslovna priložnost

Učenje tujih jezikov ni samo za popotnike in šolarje, ampak tudi za poslovneže. Preverite, kako lahko razširite »poslovni« besedni zaklad in osvojite najpomembnejše veščine poslovnega komuniciranja. Tudi vaši poslovni partnerji bodo veseli, če se boste pogovarjali z njimi v njihovem maternem jeziku ter si tako povečali možnosti za sklepanje novih poslov. Učenje tujih jezikov je naložba, ki se zagotovo obrestuje. Znanje enega tujega jezika še zdaleč ni dovolj.

jezikovni tečaji 2

Znanje tujih jezikov je tudi osebnostna rast

Učenje jezikov ni le povezovanje ljudi iz različnih držav, ampak je tudi možnost za lasten osebni razvoj. Imate strast do španskega plesa, naučite se še njihovega jezika. Francoska kulinarika je poznana po celem svetu, zakaj ne bi spoznali še njihovega jezika in naročili svojo najljubšo jed v francoskem jeziku?

 

Kaj ponujajo današnje šole tujih jezikov?

  • Brezplačni prvi posvet z učiteljem tujega jezika,
  • Spletno povezavo do brezplačnih on-line vaj za učenje tujega jezika,
  • Možnost izbire prave skupine za vas,
  • Hitro učenje tujega jezika, tudi že v enem mesecu,
  • Možnost sodobnega učenja tujih jezikov, tudi preko spleta.

Želite preveriti neobvezujoče ponudbe za tečaje tujih jezikov?

Izpolnite spodnji obrazec in povpraševanje oddajte še danes, tako sodelujte še v nagradni igri za BON v vrednosti 100 eur.

Jezikovni tečaj je naložba, ki se povrne

V novem, tujem jeziku boste spoznavali nov, manj poznani svet, kulturnih tradicij, navad in spoznali, kako jezik resnično živeti. Jezikovni tečaji so vrhunska naložba v vaše znanje. Znanja tujega jezika vam nihče ne bo mogel vzeti. Sporazumevali se boste lahko z različnimi ljudmi po vsem svetu, sklepali nove posle in nova poznanstva …Spomnimo se na slovenski pregovor: Kolikor znaš, toliko veljaš.