• C Novo mesto
  • 09:40
  • Pon, 05.12.2022

Kaj barva vašega avtomobila pove o vas?

Ste vedeli? Kakšne barve avtomobil vozite, lahko pove veliko o vas – če ste barvo avtomobila seveda izbrali vi. Preberite, kaj vaš avto razkriva o vaši osebnosti.

Rdeč avtomobil

Rdeča je barva, ki jo ponavadi izberejo živahni in optimistični ljudje, ki znajo uživati življenje ter vsako minuto svojega življenja maksimalno izkoristiti. To so zelo družabni ljudje, ki ne marajo biti sami, obožujejo pa trenutke, ko so v središču pozornosti. Če ste izbrali rdeč avto, ste najbrž tudi zelo impulzivna oseba, ki hitro menjava razpoloženja. Bolje, da vas kdo ne razjezi, saj se mu slabo piše. Šalo na stran – včasih prehitro vzkipite.

Siv avtomobil

Če ste izbrali sivo barvo avtomobila, ste bolj zadržana oseba, ki ne mara izstopati. Ste tradicionalni, zreli in zaupanaj vredni, veliko vam pomeni družina. Čeprav imate radi družbo v mejah normale, ste lahko povsem zadovoljni tudi, ko ste sami, najraje pa imate miren način življenja v družbi svojih najbližjih. Ne marate sprememb, vse odločitve natančno premislite in ste pripravljeni sklepati tudi kompromise.

Srebrn avtomobil

Nevtralno srebrno barvo avtomobila, ki je zelo praktična, saj zakrije umazanijo, ponavadi izberejo praktični in inovativni ljudje z relativno zasedenim načinom življenja. Všeč vam je služba, ki jo opravljate, vendar vas pogosto zanese, da službi namenite preveč časa in ne znate potegniti črte med zasebnim ter službenim življenjem.

Moder avtomobil

Če ste lastnik modrega avtomobila, ste najbrž optimistično naravnana oseba, ki je finančno stabilna, iskrena in suverena. Imate zdravo mero samospoštovanja, ste inteligentni in se odličn znajdete v vsaki situaciji. Vaš problem nastane, ko se srečate z ljudmi, ki imajo nasprotno mnenje od vas, saj tega preprosto ne morete sprejeti. V prepirih ste lahko zelo občutljivi, stvari jemljete preveč osebno.

Zelen avtomobil

Zelenih avtomobilov na cesti ne vidimo veliko. Tudi takšnih ljudi, kot ste vi, ni veliko. Lastniki zelenih avtomobilov so ponavadi zelo unikatne osebe, ki živijo mimo konvencionalnih družbenih norm. Cenite svoje vrednote, ni vam mar, kaj si drugi mislijo o vas. Znate razmišljati s svojo glavo in ne sledite množicam. Ste prijazna in potrpežljiva oseba, vendar se znate postaviti zase, ko nekdo prečka mejo potrpežljivosti.

Rjav/bež avtomobil

Ste zelo racionalna oseba, ki ne sanjari o na videz nedosegljivih stvareh, ampak se zadovolji s tistim, kar ima. Želite si živeti svoje življenje in ni vam pomembno, kako pri tem izgledate. Ste skromni, prijazni in potrpežljivi. Radi pomagate ljudem, vendar vas ljudje ravno zaradi tega večkrat izkoristijo.

Črn avtomobil

Vozniki črnega avtomobila so ponavadi elegantni in uglajeni ljudje, ki nase privlačijo veliko pogledov, ne da bi se za to trudili. Radi imajo vse pod nadzorom, vedno so točni, natančni in pomembni. Nepoznanim ljudem dajejo celo vtis skrivnostnosti.

NaDlani.si; Foto: Pexels