• C Novo mesto
  • 10:20
  • Ned, 26.06.2022

Kaj narediti, da se bo simpatija noro zaljubila v vas?

Ste v situaciji, ko ste do ušes zaljubljeni, vendar niste prepričani, če ste tudi vi všeč vaši simpatiji? V spodnjem članku vam bomo predstavili nekaj načinov, kako lahko nasprotnemu spolu popolnoma zmešate glavo in ga/jo osvojite za vedno.

  1. Ne izgubite upanja

Če si želite, da se zaljubi v vas, morate ohraniti upanje v vaš uspeh. Izguba upanja je lahko usodna, pa ne samo pri osvajanju sanjskega moškega, ampak tudi pri ostalih projektih v vašem življenju. Pomembno je, da upate na najboljše, vendar pa ob tem ne izgubite stika z realnostjo. Če imate občutek, da vas povsem ignorira in da ga ne zanimate, je boljše prenehati in se osredotočiti na koga drugega. Zavedajte pa se, da ko ste polne pozitivne energije in upanja, oddajate takšno razpoloženje tudi v okolico in takoj postanete bolj privlačne, kot če ste obupane.

  1. Bodite to, kar ste

Pomembno je, da ste takšni, kot ste in da ne poskušate prikriti svoje osebnosti oziroma karakterja, saj si s tem ne boste naredili nobene usluge. Če se skušate spremeniti, je to očiten znak, da ste nezadovoljni same s sabo in da imate nizko samopodobo. Moški to zelo hitro opazijo in kmalu izgubijo zanimanje za vas. Če imate visoko izobrazbo in zahteven poklic, se ne skušajte spustiti na njegov nivo in s tem izgubiti ponos do svojih uspehov. Če ne marate nositi visokih pet, jih ne obujte le za njega. Če ne marate, da njegov pes spi z vama v postelji, se o tem čimprej pogovorita.

  1. Bodite ponosni na svoj videz

Seveda je videz pomemben, ko skušamo narediti dober prvi vtis na drugo osebo. Vendar pa je pri videzu najbolj pomembno, da ste samozavestne in se svojega videza ne sramujete. Uredite se po svojih najboljših močeh in bodite oblečene dogodku primerno. Ni potrebno, da imate globok izrez in kratko krilo, da izgledate zapeljive. Včasih pritegnete več pozornosti z bolj zaprto obleko, ki moškim pusti prostor za domišljijo. Zapomnite pa si, da je najpomembnejša pri videzu vaša samozavest.

  1. Bodite dober poslušalec

Vsi radi govorimo, vendar je pomembno, da znamo tudi poslušati. Skušajmo torej željo po govorjenju zavestno utišati in poslušajmo raje njegova pripovedovanja. Pred zmenkom ali srečanjem z njim si zamislite nekaj zanimivih vprašanj, ki mu jih lahko postavite. Zavedajte se, da vsi radi govorimo o svojih hobijih in srečnih dogodkih iz preteklosti, zato ga ne pozabite izprašati o njegovih aktivnostih v prostem času in preteklih potovanjih.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Unsplash