• C Novo mesto
  • 20:55
  • Sob, 04.12.2021

Kako hitro se zaljubite glede na vaš horoskop?

Ste tisti tip človeka, ki se zaljubi na prvi pogled ali pa potrebujete izredno dolgo, da sprejmete svojo simpatijo in do nje razvijete nekaj več? Kako hitro se zaljubite, je lahko v veliki meri odvisno tudi od tega, kaj ste po horoskopu, pravijo astrologi. Hitro preverite, ali spodnje drži za vas.

Oven

Ovni so znani po tem, da so zelo strastni. Njihov življenjski tempo je izredno hiter, vedno živijo samo za trenutek in ne razmišljajo o prihodnosti. Ko govorimo o ljubezenskem življenju ovna, lahko rečemo, da se zelo hitro zaljubi, a žal ga strast tudi hitro mine. Ovni so močni, pogumni karakterji, ki potrebujejo nenehno akcijo, da se ne začnejo dolgočasiti.

Bik

Bik je eno najbolj čustvenih in ranljivih znamenj. Preden si zares dovoli, da se zaljubi, mora premagati ogromno lastnih zadržkov in skrbi. Svojo simpatijo hoče najprej dodobra spoznati, šele nato pa se spuščati v kaj več kot le prijateljstvo.

Dvojčka

Tudi dvojčki potrebujejo veliko časa, da se zaljubijo, a iz drugih razlogov kot biki. Dvojčki so zelo družabni ljudje, ki obožujejo druženje in spoznavanje novih ljudi. Da se pa zares zaljubijo, pa mora biti oseba na drugi strani resnično nekaj posebnega.

Rak

Ljudje, ki so rojeni v znamenju raka, so zelo občutljivi in čustveni. Na začetku so malce sramežljivi, vendar potrebujejo zelo malo časa, da se zaljubijo in navežejo na določeno osebo.

Lev

Levi so karizmatične osebe, ki sprejemajo zelo hitre odločitve. V njihovem življenju se mora ves čas nekaj dogajati, sicer postane dolgčas. Zato se tudi zaljubijo zelo hitro – in strastno.

Devica

Tipično za devico, ne bo se hitro zaljubila. Ljudem, ki so rojeni v tem znamenju, je prioriteta natančnost in korektno opravljeno delo, zato podobno razmišljajo tudi, ko pride do ljubezni. Pri izbiri partnerja so zelo izbirčni, težko je najti tistega pravega.

Tehtnica

Tehtnica je znamenje, ki obožuje ljubezen. To so ljudje, ki so zelo romantični po duši in obožujejo zmenke, zato se tudi zaljubijo zelo hitro. Včasih prehitro.

Škorpijon

Škorpijoni so znani kot strastni, globoki in čutni ljubimci. Vendar to postanejo šele, ko svoji simpatiji povsem zaupajo. Morda vam bo škorpijon dal občutek, da ste mu/ji všeč, vendar se nikar ne zanašajte na to, saj se lahko hitro umakne nazaj.

Strelec

Od vseh znamenj je strelec tisto, ki ne potrebuje konvencionalnega razmerja za svojo srečo. Strelci so sami sebi dovolj, obožujejo pustolovščine in dogajanje, nenehno menjujejo okolje, zato jim stalni partner ni nekaj, po čemer bi hrepeneli. Ravno zaradi tega, ker je strelec težko dolgo časa na enem mestu, se zelo težko zaljubi.

Kozorog

Ko pride do ljubezni, si bo kozorog vzel ogromno časa. Rad ima ljudi, ki so odgovorni, delovni, samoiniciativni. Zelo pogosto so tudi izbirčni pri izbiri partnerja.

Vodnar

Tudi vodnar je znak, ki ne potrebuje romantičnega razmerja, da bi bil srečen. Zelo pogosto ga privlačijo drugi ljudje, vendar globljo ljubezen le stežka razvije, ponavadi traja zelo veliko časa.

Ribi

Če obstaja znamenje, ki se zaljubi na prvi pogled, je to zagotovo riba. Vedno z glavo med oblaki, hitro se zaljubi, da vse od sebe in velikokrat konča prizadet/a.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Pexels